„Tai beprotybė!“ Girkinas įsiutęs, ką sugalvojo Gynybos ministerija  ()

Strelkovą papiktino Rusijos generalinio štabo planai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-04 „Tai beprotybė!“ Girkinas įsiutęs, ką sugalvojo Gynybos ministerija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos generalinis štabas paskelbė didinantis biurokratinę Rusijos kariuomenės struktūrą. Tokie karinės vadovybės planai labai supykdė Rusijos čekistą ir karo nusikaltėlį Igorį Girkiną (Strelkovą).

Savo komentarą jis viešai paskelbė „Telegram“ kanale, pranešė „Dialog.UA“.

Rusijos generalinis štabas šiais 2023 m. planuoja suformuoti dvi naujas kariuomenes (jungtines ginkluotąsias ir oro pajėgas), armijos korpusą, karines jūrų pajėgas Azovo jūroje, 5 divizijas, 26 brigadas ir 2 karines apygardas (Leningrado ir Maskvos). Tokius planus paskelbė Rusijos generalinio štabo viršininko pavaduotojas, generolas pulkininkas Jevgenijus Burdinskis.

Strelkovą tokie planai labai supykdė. Jis priminė, kad šiuo metu Rusija kariauja ir jai labai trūksta išteklių, įskaitant žmogiškuosius.

„O iš kur jie be mobilizacijos suras tiek žmonių visoms toms apygardoms ir brigadoms? Dvidešimt šešioms brigadoms reikia mažiausiai 80 000 vyrų. Penkios divizijos – dar 40 tūkstančių, jau nekalbant apie minėtų štabo struktūrų, kurios labai „talpina“ žmones, gausą. Ir mes kariaujame, bet fronte daugelis dalinių nėra sukomplektuoti net arti karo meto personalo, o nuostoliai visą laiką nemaži“, - rašo Girkinas.

 

Iš tiesų naujų biurokratinių karinių struktūrų kūrimas karo metu yra gana keistas sprendimas. Jų sukūrimas ir funkcionavimas pareikalautų rimtų išteklių, kurių Rusijai beviltiškai trūksta net ir fronto linijoje. Kariuomenės biurokratijos didinimas veikiausiai yra Rusijos generolų bandymas dar labiau pasipelnyti iš karo didinant biudžeto srautus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(0)
(16)

Komentarai ()