„Pamačiusi tanką pabėgo visa Rusijos gynyba.“ Šoigu ir Gerasimovas turi didelių problemų (Video)  ()

RSK ir Rusijos laisvės legiono kariai paskelbė apie antrąjį operacijos etapą Belgorodo srityje. Birželio 1 dieną netoli Šebekino miestelio įvyko susirėmimas, kur užfiksuotas smūgis Vidaus reikalų ministerijos pastate.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-03 „Pamačiusi tanką pabėgo visa Rusijos gynyba.“ Šoigu ir Gerasimovas turi didelių problemų (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visi šie įvykiai liudija, kad Rusijos valdžia nesugebėjo apsaugoti savo gyventojų ir sienų. Ir dabar ji greitai imsis įvairių priemonių.

Karo ekspertas Romanas Svitanas tai pažymėjo „24 kanalui“. Jis paaiškino, kaip tai bus naudinga Ukrainai.

Rusija norėjo per 3 dienas užimti Kyjivą ir dalį Ukrainos. Tačiau jos planai apgailėtinai žlugo, ir visi kovoti pasirengusios armijos likučiai įstrigo fronto linijoje. Taigi, keli šimtai kilometrų Rusijos sienos su Ukraina liko nesaugomi, pažymėjo Svitanas. O didžiausios ten likusios pajėgos buvo saugumiečiai ir Nacionalinė gvardija, pabėgusios tik nuo tanko žvilgsnio.

„Dėl šių klaidingų skaičiavimų gali pasikeisti personalas. Manau, kad ir Šoigu, ir Gerasimovas gali prarasti savo pozicijas, nes reikės surasti atpirkimo ožius. Netrukus jie bus pašalinti“,– siūlė karo ekspertas.

 

Romanas Svitanas teigia, kad tokia situacija netrukus gali būti Kursko ir Briansko srityse.

„Kuo platesnė geografija, tuo mažesnis Rusijos armijos tankumas fronte. Tuo mūsų kariams lengviau pereiti prie veiksmų. Rusams nėra kur eiti – jie turi slėptis užnugaryje, trauktis iš fronto“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(99)
(2)
(97)

Komentarai ()