„Ten situacija siaubinga. Žuvo branduolinių ginklų apsauga.“ Arestovyčius skelbia netikėtą žinią apie RSK puolimą  ()

Maskva skubiai perkelia karius ir ginklus iš fronto, kad apsaugotų savo sieną su Ukraina, tikina Oleksijus Arestovyčius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-03 „Ten situacija siaubinga. Žuvo branduolinių ginklų apsauga.“ Arestovyčius skelbia netikėtą žinią apie RSK puolimą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sensacingas Rusijos savanorių korpuso (RSK) ir legiono „Rusijos laisvė“ reidas į Belgorodo sritį jau davė teigiamų rezultatų. Maskva pradėjo silpninti savo frontą Ukrainoje, perkeldama papildomas pajėgas prie sienos.

Apie tai interviu žurnalistei Julijai Latyninai sakė buvęs Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovyčius.

Jis patvirtino Rusijos karių, oro gynybos, tankų ir artilerijos perkėlimą iš fronto prie sienos. Ir tai yra RSK bei legiono „Rusijos laisvė“ reido rezultatas.

„Jei gerai pažiūrėtumėte, tarp žuvusiųjų per pirmąjį reidą buvo ir branduolinių ginklų saugyklos apsaugos įmonės kariai. Įsivaizduokite, situacija ten buvo tokia siaubinga, jei branduolinius ginklus sauganti kompanija, kuri niekada ir jokiomis aplinkybėmis neliečiama, buvo metama atremti puolimą“, – sakė Arestovyčius.

Jis patikslino, kad patikimai visos Rusijos ir Ukrainos sienos gynybai Maskvai reikia nuo 60 000 iki 80 000 karių.

 

„Ir tai jau labai reikšminga istorija, kuri tiesiogiai paveiks Rusijos armijos gebėjimą atsilaikyti prieš mūsų kontrpuolimą. Tai turės neigiamos įtakos... Nežinomi dronai Maskvoje ir Maskvos srityje verčia Putino armiją stiprinti oro gynybą ir ten, šalina techniką iš kitų vietų, bet viskas artėja prie pabaigos... Netrukus bus suduotas pagrindinis smūgis“, – pabrėžė Arestovyčius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(235)
(6)
(229)

Komentarai ()

Susijusios žymos: