„Jis tai padarys“. Skelbiama, kad Kadyrovas gali būti labai „naudingas“ Ukrainai  ()

Karo ekspertas M. Prytula priminė, kad Čečėnijos vadovas nepalaiko Putino, o siekia savo interesų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos atsargos pulkininkas M. Prytula paaiškino, kad Ramzanas Kadyrovas yra toks pat nusikaltėlis, kaip ir visi kiti, dalyvaujantys kare prieš Ukrainą Rusijos pusėje.

Kartu karo ekspertas teigė, kad Ukrainai į naudą, kad Čečėnijos vadovas nepalaikys Putino, kurį tiesiog naudoja savo tikslams. Būtent dėl ​​šios priežasties galima teigti, kad Ukrainos priešo priešas gali būti naudingas Ukrainai.

Prytulos interviu „5 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

„Kai matai, kaip Kadyrovas, Prigožinas ir Girkinas riejasi tarpusavyje, tada atmintyje lieka tik šie „patriotai“, o visi kiti dingsta. Tai yra žiniasklaidos vaizdo, kurį matome šiandien, paslaptis. Realybė tokia, kad Kadyrovas nenori būti ir Bachmuto „meru“. Panašiai jis nenori būti Vuhledaro „meru“. Jis turi savo Ičkeriją, kuri irgi nori būti laisva, ir kol kas atlieka savo Ičkerijos lyderio vaidmenį, o gal net atves juos į nepriklausomybę nuo Rusijos. Viskas įmanoma“, – sakė jis.

 

Karo ekspertas pabrėžė: „Iki šiol Rusija reguliariai atiduoda duoklę Kadyrovui, o jis niekada neketino kovoti už Rusiją. Jis kovoja už savo šalį. Jis tiesiog turi kitokią logiką, kurios mes nesuprantame. Kremlius pradėjo mokėti „duoklę" Kadyrovui, o Ičkerija dabar tuo gyvena. Tai nereiškia, kad jis yra mūsų „draugas", tarkime, bet mano priešo priešas gali būti mums naudingas“, – sako Prytula.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(0)
(19)

Komentarai ()

Susijusios žymos: