[ŽT] „Tai mūsų, mūsų žmonės! Tik pažiūrėkite, ką jie daro!“ Šebekino gyventojai šokiruoti, kas prasidėjo mieste (Video)  (2)

Šebekino gyventojai jau gali įsivaizduoti, kas vyksta okupuotoje Ukrainos teritorijoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-03 [ŽT] „Tai mūsų, mūsų žmonės! Tik pažiūrėkite, ką jie daro!“ Šebekino gyventojai šokiruoti, kas prasidėjo mieste (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išlaisvintame iš gyventojų Šebekine, kažkas pradėjo plėšti parduotuves ir apleistus namus. Vietiniai sako, kad grobia savieji. Pavyzdžiui, Lenino gatvėje 82 esančiame prekybos centre „Larisa“ nepažįstami asmenys išmušė duris.

Filmuotą medžiagą skelbia „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Jie išmušė duris. Tai žmonės, mūsų žmonės! Jie tikriausiai kažką pavogė“, – sakė liudininkė.

Tinklaraštininkas Anatolijus Nesmijanas rašo, kad plėšimų atvejai nebuvo netikėti, ypač atsižvelgiant į tai, kad mieste nėra valdžios.

„Esant kritiniam vandens ir maisto stygiui, nedirbant  parduotuvėmis, plėšikavimas gali būti likimo valiai paliktų žmonių banali kova už išlikimą“, – sakė jis.

 

Belgorodo gubernatorius patvirtino, kad Šebekinas neturi elektros ir vandens tiekimo. Dabar miestas negyvenamas. Gyventojai viešai rašo, kad valdžia neorganizavo evakuacijos iš miesto. Miesto vadovo Ždanovo paskelbtas telefonas yra nepasiekiamas, prisiskambinti niekam nepavyksta. Valdininkas atsakė, kad administracija neturi galimybės visų evakuoti.

Miestiečiai taip pat rašo, kad ugniagesiai negesina degančių namų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(0)
(58)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: