Nufilmuotas mūšis, kaip Ukraina prarado tanką „Leopard 2“ ir šarvuočius „Bradley“ (Video)  ()

Internete pasirodė mūšio vaizdo įrašas, kuriame Ukrainos ginkluotosios pajėgos prarado tanką „Leopard 2“ ir dvi pėstininkų kovos mašinas „Bradley“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nufilmuotas mūšis, kaip Ukraina prarado tanką „Leopard 2“ ir šarvuočius „Bradley“. Mūšis – Ukrainos karių akimis.

Vokiečių leidinio „Bild“ duomenimis, tai įvyko už 3,5 kilometro į pietus nuo Mažosios Tokmačkos kaimo Zaporižios srityje.

Apie tai pranešė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“. Nepaisant technikos praradimo, Ukrainos kovotojai sugebėjo išlipti ir pabėgti.

Komentare „RIA-Melitopol“ karys šaukiniu „Čechas“ pažymėjo, kad to mūšio metu rusai patyrė didžiulių nuostolių.

„Mes žengėme į priekį su „Leopard“ ir „Bradley“ palaikymu. Ir štai dvi naujienos: bloga žinia ta, kad praradome porą „Bradley“ – iš pradžių užvažiavo ant minų, paskui gavome smūgius iš prieštankinių ginklų. Geros naujienos: puiki įranga, išlaikytas personalas, pavyko išbristi iš šito mėšlo praktiškai be nuostolių“, – sakė „Čechas“.

 

Italijos karo ekspertas Thomas Theineris socialiniame tinkle „Twitter“ įvertino Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nuostolius per paskutinius mūšius Ukrainos pietuose ir rytuose.

„Šiuo metu Ukraina puolimui atsiuntė 10 % surinktų pajėgų. Rusija paskelbė vaizdo įrašą, kuriame sunaikinta 1,25 % siunčiamų pajėgų, tai yra 0,13 % puolimui surinktų pajėgų. 99,87 % puolimo pajėgų vis dar veikia“, – rašė Theineris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(3)
(77)

Komentarai ()