Majamio gyventojai apšalę. Bombonešis B-2 „Spirit“ staiga praskriejo virš gyvenamųjų pastatų (Video)  ()

Lėktuvas atliko dinamišką ir įspūdingą manevrą žmonių akivaizdoje per Majamio Byčo paplūdimyje vykusį aviacijos festivalį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame danguje virš Majamio staiga pasirodė slaptas bombonešis B-2 „Spirit“. Kovinis lėktuvas skrido žemai virš gyvenamųjų pastatų, atlikdamas šaunų, labai dinamišką ir įspūdingą manevrą nustebusios publikos akivaizdoje. Filmuotą medžiagą nufilmavo operatorius Josephas Levy ir paskelbė „The War Zone“ „YouTube“ kanale.

Vaizdo įrašas buvo nufilmuotas Majamio oro festivalyje, kuris vyko Majamio Byče per Atminimo dienos šventę. Skrydis buvo vienas iš pirmųjų didelių įvykių, kuriuose B-2 galėjo dalyvauti po to, kai orlaivis buvo įžemintas šešiems mėnesiams dėl avarijos 2022 m. gruodį.

Komentuodami įvykį „The Drive“ apžvalgininkai rašo, kad žemas strateginio bombonešio skrydis ir oro manevras atrodo įspūdingai, nepaisant 35 metų šios mašinos amžiaus.

 

„Jei kada nors matėte B-2 skrendantį žemai virš reljefo, žinote, kad tai gali būti unikalus ir šiek tiek siaubą keliantis vaizdas. Aviacijoje nėra nieko panašaus į „Northrop“ didelio skraidančio sparno slaptąjį bombonešį, ypač kai matomas jo profilis posūkio metu“, – rašoma pranešime.

Žurnalistai pažymėjo, kad JAV oro pajėgos turi tik 18 B-2 vienetų ir jie tarnaus mažiausiai iki 2030 m., tai yra, kol juos pakeis bombonešis B-21 „Raider“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(2)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: