Reikalo imasi šamanai. Ką išdarinėjo rusai per saulėgrįžos dieną  ()

Renginiai vyko vasaros saulėgrįžos dieną. Į ceremoniją gali atvykti visi, kurie „trokšta dvasių palaiminimo“ ir nori, kad Rusijos Federacija laimėtų karą prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos teritorijoje šamanai vykdė specialias apeigas, kurios turėtų padėti jiems laimėti karą prieš Ukrainą. Apie tai birželio 21 dieną pranešė Rusijos žiniasklaida.

Šie renginiai vyko vasaros saulėgrįžos dieną, kad tariamai pritrauktų gerovę visai žmonijai. Vietinė religinė Adig-Eeren šamanų organizacija pažymėjo, kad į ceremoniją gali atvykti visi, norintys dvasių palaiminimo ir norintys, kad Rusija laimėtų karą prieš Ukrainą.

Visų pirma šamanai, gyvenantys Rusijos Federacijos gynybos ministro Sergejaus Šoigu tėvynėje – Tuvos Respublikoje, prašė Rusijos okupantams sveikatos.

„Energiniu požiūriu tai labai galinga diena, kurią svarbu pasitelkti dvasių ir protėvių paramą, kad vasara būtų sėkminga. Šamanai prašė žmonijos gerovės, mūsų pergalės specialioje karinėje operacijoje“, – rašoma pranešime.

 

Pastebėtina, kad tokios apeigos buvo rengiamos ir kituose Rusijos regionuose. Vasaros saulėgrįžos diena pasaulyje laikoma lūžio tašku žmogaus gyvenime ir gamtoje, nes po jos naktys ilgės, o dienos trumpės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(17)
(-15)

Komentarai ()