„Turime labai rimtų problemų. Galime likti be armijos.“ Prigožinas skelbia apie didžiulį Ukrainos progresą  ()

„Wagner“ vadovas užsiminė, kad rusai gali likti be armijos, o vėliau ir be Rusijos Federacijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos kontroliuoja Piatychatkų gyvenvietę, pietinę Robotino dalį Zaporižios srityje ir Urožainoje kaimą Donecko srityje. Atitinkamą „Wagner“ vadovo Jevgenijaus Prigožino pareiškimą birželio 21 dieną socialiniuose tinkluose paskelbė jo spaudos tarnyba.

„Tai rodo, kad didžiuliai gabalai buvo atiduoti priešui“, – pridūrė jis.

Prigožinas skundėsi, kad Rusija nekontroliuoja situacijos fronte ir neaprūpina savo kovotojų nei ginklais, nei amunicija. Jis teigė, kad įsibrovėliai rašo laiškus visą parą dėl sviedinių, granatų ir amunicijos trūkumo, o vadovybė neįsileidžia karo korespondentų ir slepia informaciją nuo rusų.

Anot jo, vieną dieną rusai gali pabusti su žinia, kad Ukraina susigrąžino Krymą. „Wagner“ vadovas tokią padėtį fronte laiko Rusijos Federacijos interesų išdavyste. Jis įsitikinęs, kad Rusijos gynybos ministerija užsiima tik „faktų klastojimu“, kad į Maskvą išsiųstų „gražius reportažus“.

 

„Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas atneša mums rimtų problemų ir nuostolių, kurie yra nutylimi, apie kuriuos Rusijos žmonės nežino. Ištikus bėdai galime likti be armijos ir be Rusijos“, – pabrėžė Prigožinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(2)
(91)

Komentarai ()