„Niekas nesibaigė. Perversmas pavyko.“ Girkinas skelbia, kas nutiko Kremliuje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-06-25 20:34
Šitas Wagner šou buvo Prigožino rinkiminė akcija; Putinas supranta jog vakarams netiks joks jo siūlomas lyderis, todėl nusprendė susitelkti ties rusų rinkėjais juos suvienydamas per ale perversmo siekiančio Prigožino asmenybę: - jis nenori beprasmiško karo; - jam rūpi karių gyvybės; - jis nori saugumo ir stabilumo. Būtent to nori Rusijos žmonės. Jeigu Putinas suvienys rusus, betkoks vakarietiškas perversmas bejėgis. - Tik klausimas ar žmonės tuo patikės? P.s. perversmo imitacija įvyko būtent kai prasidėjo rusų sukilėlių veiksmai Belgorode ir Putinas pamatė jog žmonės remia tą sukilimą. Todėl ir pasiūlė žmonėms tai ko nori - rūpestingą, Rusiškąją kovotojo dvasią atitinkantį Prigožiną; - Įdomu kokiam vaidmeniui ruošiamas Girkinas?
punktyras 2023-06-25 21:31
Aukos vaidmeniui.
Myslius 2023-06-26 10:41
vanduo4, tu cia ne taip mastai, ten kiekvienas savo uzpakalio ziuri. Putinas - atleidzia Shoigu kad savo uzpakali isgelbetu. Prigozhin - jam kariu gyvybes nerupi, jis nori issaugoti savo armija kuria bande pavogt Shoigu. Girkinas - pats nori but prezidentas, citata "Teroristas (Girkinas) paragino Rusijos Federacijos lyderį perduoti valdžią žmogui, gebančiam valdyti valstybę maišto sąlygomis" Tu suprask kad jis save deleguoja. Kai donbas'e buvo sukilimas tai Girkina isrinko ten lyderiu, taip, donbaso sukilimo lyderis buvo FSB agentas, kuris siuo metu dumoje ir nori i prezidentus. Tai aiskiai parodo kad sukilimas buvo organizuotas FSB. Sakyciau teatras ten, bet kad labiau cirkas.
vanduo4 2023-06-26 21:24
- Pilnai sutinku. Kiekvienas žiūri savęs, nes paniškai bijo, bet.... dėka tos baimės jie seka stipresnį ir pasirįžę visus parduoti, kad išsaugoti savo kailį; Taip buvo prie Stalino - bijojo visi iki paskutinio momento; - Būtent todėl aš galvoju, kad toks viešas pasipriešinimas RUsijoje neįmanomas. Jie saugo savo subinę, bet tai daro bandydami būti kuo naudingesni režimui. Tik tuomet didesnis šansas išlikti; - Brutaliausia yra tai, kad Wagner kariai buvo panaudoti kaip jaukas - į juos šaudė Rusijos armija; - O tie rusai, kurie atsisakė šaudyti į Wagner - buvo sušaudyti kaip išdavikai. Aišku jeigu tai yra tiesa. Žodžiu Prigožino akcija visai įmanoma buvo tik jaukas norint išprovokuoti sukilimą ir išryškinti visus nepatenkintus, kad vėliau juos pašalinti. Taip darydavo Stalinas, Kinija; - Kinijoje tai vadinama: "tarakonų traiškymu" - jeigu tik iškiši nosį manydamas jog saugu ir tave sutrins. P.s. sistemos pasikeitimas neįmanomas iš vidaus, tai turi padaryti išorinės jėgos. Bet aš manyčiau jog visos taisyklės turi išimčių. Putinas taip stipriai centralizavo valdžią, kad yra daugybė mažų nuskriaustų grupių, kurioms tereikia tik vieno visus vienijančio elemento. O tuomet būtina vakarų intervencija, kad krizės metu įvesti demokratiją, nes pati savaime RUsija susikurs naują sistemą, kuri per atitinkamą ciklą vėl virs diktatūra.
Dannas3 2023-06-27 09:49
Eikit feisbuke susiraskit Aurimas Navys, kiek skaiciau man labiausiai patiko jo mintys apie pastaruosius ivykius. Tada suprasit ,kad ir pats putinas tera sraigtelis visoj sistemoj, bet kada galintis but pasalintas. Vanduo taip noreciau replikuot i daug ka, net nezinau nuo ko pradet? Ka turi galvoj, kad sistemos negalima pakeist is vidaus. Ar labai pasiseke ameriekiciams pakeist sistema Afganistane per 20 metu? Kaip tu rusijoj ivesi dekomokratija,jei ji per visa gyvavimo istorija, tokios nera maciusi. Beja kaip kontraargumentas, ju sistema pasikeite is vidaus su spalio revoliucija.