„Tik jie gali duoti tokį įsakymą.“ Skelbiama, kas padėjo Prigožino smogikams laisvai judėti per Rusijos teritoriją  ()

Oleksandras Kovalenko sakė, kad Prigožino „specialiąją operaciją“ parėmė specialiosios tarnybos, greičiausiai FSB.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-25 „Tik jie gali duoti tokį įsakymą.“ Skelbiama, kas padėjo Prigožino smogikams laisvai judėti per Rusijos teritoriją  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Oleksandras Kovalenko leido suprasti, kad Prigožinas veikė ne pats, o vadovaujamas FSB. Štai kodėl „Wagner“ karių judėjimas per Rusijos Federacijos teritoriją yra netrukdomas.

Žinomas Ukrainos tinklaraštininkas išsakė savo nuomonę apie sparčius pokyčius Rusijoje: „Panagrinėkime tokį elementą, kaip jis įžengė į Rostovą. Policija, SOBR ir kitos specialiosios pajėgos turėjo vykti į Rostovo sritį. Jie to nepadarė, ir apskritai jie nesikišo“.

Ekspertas paaiškino, kodėl niekas net nebandė sutrukdyti Prigožino armijai įžengti į Rostovą: „Kodėl? Nes jie 100 % gavo įsakymą nesikišti. Kas gali duoti tokį įsakymą? O kas kontroliuoja tokius elementus kaip policija, SOBR, OMON, FSB, o tai reiškia, kad mes dabar kalbame apie FSB įtaką. Kadangi kalbame apie tai, kad kai kurie Rusijos armija daliniai pradeda remti Prigožiną, galime kalbėti ir apie įtakos grupę FSB“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(2)
(16)

Komentarai ()