[ŽT] „Visa planeta iš mūsų tyčiojasi.“ Rusijoje isterija - ką padarė Lenkija  (1)

Keturiskart olimpinis čempionas įsiuto dėl sportininko sulaikymo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keturiskart olimpinis čempionas, biatlonininkas Aleksandras Tichonovas tiesiog įsiuto dėl to, kad Lenkijoje buvo sulaikytas rusų ledo ritulininkas Maksimas S., įtariamas šnipinėjimu. Jis paragino kreiptis į diktatorių Vladimirą Putiną, kuris leido susiklostyti tokiai situacijai, kai „visa planeta iš mūsų tyčiojasi“.

Tai T. Tichonovas pareiškė komentare svetainei Metaratings.ru. Jis ragino teroristinės valstybės lyderį „sulyginti Varšuvą kartu su Berlynu, kad Rusija būtų gerbiama“ ir iš tikrųjų apkaltino Putiną bailumu.

„Klausimą, kodėl lenkai ir visi kiti gali tyčiotis iš mūsų, reikėtų užduoti Rusijos prezidentui. Paklauskite, kodėl lenkai ir kiti niekšai mus žemina? Seniai būčiau sulyginęs Varšuvą kartu su Berlynu, kad Rusija būtų gerbiama. Visa planeta tyčiojasi iš mūsų, nes sprendimai nepriimami. Kur pas mus, kas? Kodėl taip atsitiko? Kodėl vaikinai ten važiavo? Aš būčiau nusprendęs kitaip, kad mus gerbtų“, – piktinosi Tichonovas.

 

Lenkijos žiniasklaida anksčiau skelbė, kad kalbama apie 20-mečio Rusijos ledo ritulininko Maksimo Sergejevo, žaidžiančio Silezijos vaivadijos Sosnoveco miesto „Zaglebie“ komandoje, sulaikymą.

Generalinis prokuroras ir Lenkijos teisingumo ministras Zbigniewas Ziobro patvirtino Rusijos sportininko sulaikymą, jam gali grėsti iki 10 metų kalėjimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(246)
(12)
(234)

Komentarai (1)