Netikėta situacija prie Krymo tilto. Rusija nori pasiųsti karo laivus  ()

Žurnalistų teigimu, liepos 1-ąją prie Krymo tilto susidarė kelių kilometrų spūstis. Liepos 4-osios rytą spūstyje įstrigo 1500 automobilių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-05 Netikėta situacija prie Krymo tilto. Rusija nori pasiųsti karo laivus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos vyriausybė pasiūlė turistus į okupuotą Krymą plukdyti karo laivais. Apie tai liepos 4 d. pranešė Rusijos leidinys „The Moscow Times“.

Rašoma, kad valdžia Rusijoje nori karo laivais sumažinti apkrovimą Krymo tiltui, prie kurio įvažiavimo jau susidarė kelių kilometrų spūstis.

Kaip susitikime su prezidentu Vladimiru Putinu sakė Rusijos Federacijos susisiekimo ministerijos vadovas Vitalijus Saveljevas, gynybos ministras Sergejus Šoigu yra pasirengęs parūpinti turistams gabenti du didelius desantinius laivus. Laivai gali perkelti 40 transporto priemonių.

„Jei jie per dieną atlieka penkis reisus, tai dar po 200 mašinų kiekvienam desantiniam laivui, o apskritai per perėją galime gabenti iki 1000 automobilių“, – sakė V. Saveljevas.

Žurnalistai pažymėjo, kad Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivyną sudaro 6 dideli desantiniai laivai.

 

Be to, leidinys pažymėjo, kad liepos 1-ąją prie Krymo tilto susidarė kelių kilometrų spūstis. Rusijos saugumo pajėgos pradėjo griežčiau tikrinti automobilius.

„Dažniausiai eilėje stovi turistai iš Rusijos, kurie dėl atostogų sezono pradžios masiškai vykdavo į pusiasalį. Liepos 4 d. 8 val. 8 km spūstyje stovėjo daugiau nei 1500 automobilių“, – rašoma medžiagoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(31)
(-27)

Komentarai ()