Gali būti įdomių įvykių. „Putinas skubiai ieško būdo, kaip atkeršyti“  ()

Rusijos prezidentas taip lengvai pažeminimo nepamirš.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikos analitikas Kirilas Rogovas interviu „MO“ pažymėjo, kad Prigožinas „pasitraukė“ iš Maskvos ir net neva persikėlė į Baltarusiją, tačiau iš tiesų visiška Kremliaus pergalė prieš „Putino virėją“ taip ir neįvyko, kovotojai nebuvo nubausti. Dabar Rusijos prezidentas ieško būdų, kaip ištaisyti poveikį, kurį „Wagner“ maištas padarė elitui ir gyventojams.

Po birželio 24 d. pastebimai padaugėjo V. Putino viešų pasirodymų. Dabar jis daro viską, kad išpirktų šoką, kurį rusai patyrė dėl Prigožino maišto.

„Privačios karinės kompanijos kariai be jokio pasipriešinimo žygiavo Maskvos link, tuo pat metu iš sostinės išskrido prezidento lėktuvai – tai atrodė kaip pabėgimas. Putinas bando tai kompensuoti naujienų apie save srautu, kuris turėtų parodyti, kad nieko neįvyko“, - mano Rogovas.

Priešingai Rusijos politinio elito pareiškimams apie Rusijos sostinės saugumą, vos tik tūkstančiai „Wagner“ samdinių pajudėjo Maskvos link, kilo panika, visiškas nesupratimas, kam ruoštis, ir kaip klostysis situacija. Sukilimo pabaiga taip pat buvo keista: „Wagner“ kariai pasitraukė, tačiau Kremlius pergalės nejaučia.

 

Rogovas mano, kad reikalas nesibaigs viešomis Rusijos Federacijos prezidento kalbomis.

„Turėtume tikėtis, kad Putinas kompensuos šiuos silpnumo ženklus. Jis turi ką nors stipriai nubausti, nesvarbu už ką, kad tik vėl įsitvirtintų baudėjo vaidmenyje“, - mano ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(16)
(-8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: