„50% atvejų baigiasi mirtimi.“ JK žvalgyba skelbia didžiulę problemą fronte  (1)

Britų žvalgyba papasakojo apie naują okupantų problemą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijai trūksta medikamentų savo kariams Ukrainos fronte. Per 17 karo Ukrainoje mėnesių kasdien dėl medicininių reikmenų, kaip vaistų ar medicinos personalo, trūkumo nukenčia iki 400 okupantų.

Liepos 10 d. Didžiosios Britanijos gynybos ministerijos spaudos tarnyba paskelbė pagrindinius dalykus apie okupantų medicininio aprūpinimo Ukrainoje situaciją.

2022 m. rudens mobilizacija pakenkė įprastam kai kurių medicinos paslaugų teikimui paprastiems Rusijos piliečiams. Tai ypač pasakytina apie pasienio rajonus. Gali būti, kad daugelis pagrindinių ligoninių buvo paverstos kario ligoninėmis, skirtomis sužeistiems Rusijos ginkluotųjų pajėgų karininkams.

Pasak Kalašnikovo karinės medicinos mokymo skyriaus vadovo, iki 50 proc. okupantų, žuvusių Ukrainoje, būtų buvę galima išgelbėti, jei jiems būtų suteikta tinkama pirmoji pagalba.

 

Ekspertai teigia, kad labai lėta sužeistųjų evakuacija iš mūšio lauko, taip pat netinkamas turniketų naudojimas yra pagrindinė tiek mirčių, tiek amputacijų priežastis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(1)
(46)

Komentarai (1)