[ŽT] „Reikalai juda link karo pabaigos. Putinui pasiūlytos derybos.“ Netikėta žinia, ką tyliai daro NATO (Video)  ()

„Niekas nesiruošia taikytis su Putinu ir atiduoti jam Ukrainą, kad ją prarytų.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NATO viršūnių susitikimas Vilniuje nustatė vieną pagrindinių artėjančios karo pabaigos punktų. Vakarai, atidėdami Ukrainos priėmimą į Aljansą, pasiūlė Kremliui paskutinę galimybę apriboti „specialiąją operaciją“ ir taip išgelbėti veidą.

Tokią nuomonę išsakė Rusijos politikos strategas Stanislavas Belkovskis, duodamas interviu Rusijos žurnalistei Julijai Latyninai liepos 12 d.

„Kalbama apie specialiosios „Z“ operacijos apribojimą ir tam tikro tipo paliaubų nustatymą, kuriame Ukrainos narystės klausimas yra JAV derybų objektas, bendraujant su Rusija. Kadangi Putinas turi pasakyti (žmonėms - red.), kad jis užkirto kelią šiai narystei, o tai yra „vienas svarbiausių“ specialiosios operacijos „Z“ tikslų, kaip vėliau paaiškėtų. Jeigu būtų pradėti kažkokie formalūs Ukrainos priėmimo į NATO mechanizmai, tai šis klausimas derybų objektu jau nebegalėtų būti. Viskas yra logiška“, – sakė Belkovskis.

Jis mano, kad Kremlius Vilniaus viršūnių susitikimo rezultatą dabar gali pristatyti kaip savo „pergalę“, teigdamas: „Jei „specialioji operacija“ nebūtų pradėta, Ukraina jau būtų NATO“.

 

Jis patikino, kad Vakarai neketina „mesti“ Ukrainos. Kyjivas, matyt, gaus saugumo garantiją iš sąjungininkų Izraelio pavyzdžiu.

„Niekas nesiruošia strategiškai taikytis su Putinu ir atiduoti jam Ukrainą, kad ją prarytų... Ukraina pasirodė per daug efektyvi priešindamasi agresijai. Jei to nebūtų, seniai būtų atiduota“, – tvirtino Rusijos Federacijos politikos strategas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(94)
(14)
(80)

Komentarai ()