Puolamas Krymas. Pašiurpę gyventojai praneša apie garsius sprogimus (Video, foto)  ()

Sevastopolio gyventojai praneša apie garsius sprogimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sekmadienį, liepos 16 d., Rusijos okupantai paskelbė apie „dronų ataką“ Sevastopolyje, o tinkle pasirodė vaizdo įrašai, tariamai iš miesto, kuriuose girdimi šaudymai ir sprogimai.

„Sevastopolio gyventojai praneša apie garsius sprogimus virš miesto... Iš Sevastopolio įlankos pusės pasigirdo mažiausiai du stiprūs smūgiai. Suveikė oro gynybos sistema“, – sekmadienį apie 03:00 rašė Rusijos visuomenė.

Rusijos paskirto Sevastopolio gauleiterio Michailo Razvožajevo „Telegram“ kanalas praneša, kad per „masinę ir užsitęsusią“ ataką buvo numušti du dronai, o dar penki – numušti elektroninio karo pajėgų. Pasak jo, dronai pajudėjo iš jūros link Chersono kyšulio, Manganario kyšulio, Sevastopolio įlankos ir Balaklavos sritis.

Įsibrovėlių pakalikas ragino gyventojus nebijoti sprogimų, o pasitikėti „tik oficialia informacija“, pagal kurią Sevastopolyje „tylu ir viskas ramu“, kariškiai toliau „kontroliuoja orą“.

Vietos visuomenė vis tik buvo nerami: nepaisant okupantų įtikinėjimų, kad panikuoti nėra pagrindo, žmonės skundėsi „labai garsiais sprogimais“.

 

Į sprogimą sureagavo ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karinės jūrų pajėgos. Karinės administracijos spaudos atstovas Dmitrijus Pletenčukas pavadino tai „rūkymu netinkamose vietose“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(97)
(2)
(95)

Komentarai ()