„Sušaudyti juos visus!“ Girkinas apstulbęs ir įsiutęs. Kas nutiko su oro gynyba „Tunguska“ (Video)  ()

I. Girkinas vėl svaidosi grasinimais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-20 „Sušaudyti juos visus!“ Girkinas apstulbęs ir įsiutęs. Kas nutiko su oro gynyba „Tunguska“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apgailėtina rusiškos technikos būklė po kapitalinio remonto tampa rimtų Rusijos ginkluotųjų pajėgų nuostolių fronte priežastimi.

Rusijos socialiniuose tinkluose kyla skandalas, susijęs su pasirodžiusiu vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip iš saugojimo bazės Rusijos užnugaryje išvežta raketų ir patrankų kompleksas „Tunguska“. Iš visos jau po kapitalinio remonto esančios baterijos, kurią sudaro šeši vienetai, nė vienas nėra parengtas kovai. Vaizdo įrašo autorius Rusijos rezervą nufilmavo mobiliojo telefono kamera, po to įrašas paplito socialiniuose tinkluose. Vaizdo įrašo fragmentą paskelbė „Ukraina 365“ „Telegram“ kanalas.

Autorius skundžiasi, kad technikos būklė yra apgailėtina, net nepaisant atlikto remonto.

Vaizdo įrašą savo „Telegram“ kanale pakomentavo buvęs DLR lauko vadas Girkinas-Strelkovas, kuris ragina sušaudyti remonto gamyklų direktorius, kurie užsiima vagystėmis ir korupcija gamyklose net karo metu. Pasak jo, beveik visa įranga iš Rusijos remonto bazių išvežama panašios būklės.

 

„Štai kodėl mūsų sandėliai (kartu su savo turiniu) ir štabai vienas po kito lekia į orą. Jeigu sušaudytume už tokį remontą, sakykime, gamyklos direktorių (kaip taisyklė, dabartinis direktorius apie techniką mažai ką suvokia, jis labiau „graibsto grietinėlę akcininkams“) – tai ir technika po remonto nebeišeitų tokios pat būklės kaip atkeliavusi. Ir taip, tokios būklės dabar po remonto išsiunčiama beveik viskas“, - piktinosi I. Girkinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(0)
(47)

Komentarai ()