„Staigus ir netikėtas.“ Skelbiama apie trečią smūgį Krymo tiltui  ()

Krymo tiltas nukenčia labai kūrybiškai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trečiasis smūgis Krymo tiltui, nepaisant visų įsibrovėlių saugumo priemonių, yra gana realus ir gali būti staigus bei netikėtas. Tokią nuomonę FREEDOM išsakė Ukrainos ateities instituto ekspertas Ivanas Stupakas.

Jis atkreipė dėmesį į tai, kad Krymo tilto remontas okupantams ir vietos kolaborantams yra didžiulė galimybė praturtėti pasitelkiant įvairias korupcines schemas.

„Be šventos jo reikšmės, tiltas yra didelis puodas, iš kurio galima valgyti daug ir labai ilgai. Niekas negailės pinigų šiam dalykui. Dabar yra galimybė sąmatoje nupiešti viską, ko tik norisi“, – sako ekspertas.

Stupakas pabrėžė Ukrainos specialiųjų tarnybų profesionalumą (jos, beje, neigia dalyvavusios sprogdinimuose).

„Atkreipkite dėmesį, Krymo tiltas nukenčia labai kūrybiškai... Praėjusių metų spalį jis buvo apgadintas, kai per Krymo tiltą važiavo sprogmenų pakrautas sunkvežimis ir sprogo būtent tuo momentu, kai jį pasivijo traukinys su kuru... Jie pradėjo tikrinti visus automobilius.

 

Mūsų specialiosios tarnybos nusprendė palikti ramybėje automobilius ir smogti pasitelkus dronus. Pavyko. Nepaisant to, kad buvo daug ir įvairios apsaugos.

Nacionalinė gvardija patruliavo su nešiojamomis priešlėktuvinėmis sistemomis... Aišku, kad dabar ji sustiprės (apsauga), laivai bus pastatyti prie kiekvienos atramos. Geriau tegul laivas skęsta, bet tiltas nenukenčia. Esu daugiau nei tikras, kad trečiasis smūgis bus staigus ir netikėtas“, – reziumavo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(238)
(24)
(214)

Komentarai ()