[ŽT] Neįtikėtinai galinga ataka Kryme. Chaosas ir gaisrai. Skelbiama, kas vyksta (Video)  ()

Okupuotame Kryme atakuoti Rusijos kariniai objektai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotame Kryme dronai atakavo Rusijos karinius objektus. Tikėtinas atakos tikslas buvo karinis aerodromas Krasnogvardeiskio srityje.

„Priešas atakavo Krymo Respublikos Krasnogvardeiskio rajono infrastruktūros objektus naudodamas dronus. Nepaprastųjų situacijų ministerijos darbuotojai yra vietoje, kad pašalintų galimas pasekmes. Dirba visos specializuotos tarnybos“, – sakė Krymo okupacinės administracijos vadovas Sergejus Aksionovas.

Vietiniai „Telegram“ kanalai taip pat skelbia vaizdo įrašus su juodų dūmų stulpais ir vadinamojo antrinio sprogimo garsais – chaotiškais sprogimais, būdingais degančiam amunicijos sandėliui. Taip pat gauta pranešimų apie gaisrą naftos bazėje. Pranešama, kad buvo atakuoti objektai Oktiabrskoje gyvenvietėje.

Aksionovo patarėjas Olegas Kriučkovas pasipiktino, kad soc. tinkle pasirodė vaizdo įrašai iš „infrastruktūros objektų“, kuriuos, anot jo, „užpuolė priešas“. „Prašome visų, žinančių šių vaizdo įrašų autorius, pranešti apie juos Vidaus reikalų ministerijai arba FSB. Internete patalpinti vaizdo įrašai apie karinius ar kritinius objektus yra bendradarbiavimas su priešu!“, – rašė jis savo „Telegram“ kanale.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(1)
(53)

Komentarai ()