Neįtikėtina! Nupirko visas Rusijos vėliavas ir išmetė į šiukšlių dėžę. Skelbiama rusų reakcija (Video)  ()

„Tada laukiau kažkokios jų reakcijos, bet jie tik pažiūrėjo ir viskas, atsisėdo ir toliau sukišo nosis į telefonus.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos rinktinės ir Kyjivo futbolo klubo „Dinamo“ žaidėjas Vladyslavas Vanatas pasakojo, kaip būdamas Armėnijos oro uoste išmetė į šiukšliadėžę visas ten parduodamas Rusijos vėliavas. Apie tai Ukrainos sportininkas pasakojo „Sportarenai“.

Ukrainiečių puolėjas tuomet buvo Armėnijoje ir laukė skrydžio į Turkiją.

„Užeinam į oro uostą. Skrydis iš Armėnijos į Stambulą. Esame centre, o iš šonų yra skrydžiai į Maskvą ir Sočį. Stovėjo ten vienas su marškinėliais: „Esu rusas, ir tuo didžiuojuosi“, – pasakojo Vladyslavas.

Jis planavo savo artimiesiems duty free nupirkti suvenyrų, bet ten pamatė kelias rusiškas trispalves. Tuo vaikinas labai susierzino ir ėmėsi veiksmų.

„Galvoju, kaip čia yra? Armėnija nėra Rusija, kodėl išvis čia Rusijos vėliavos? Vaikinamas: žiūrėkit, dabar bus juokinga...“, – prisimena futbolininkas.

Oro uoste buvusių rusų akivaizdoje nusipirko visas Rusijos Federacijos vėliavas, po to su panieka išmetė jas į šiukšlių dėžę.

„Tada laukiau kažkokios jų reakcijos, bet jie tik pažiūrėjo ir viskas, atsisėdo ir toliau sukišo nosis į telefonus. Niekas nieko nepasakė. Tik mūsų vaikinai: „Grožis“, – sako Vanatas.

 

Verta paminėti, kad iki 2014 m., kai Rusija niekšiškai užėmė Krymą, o vėliau pradėjo dar niekšiškesnį karą Donbase, dauguma Ukrainos piliečių su Rusijos vėliavomis elgėsi pagarbiai. Tačiau po Rusijos agresijos daugeliui ukrainiečių vis dažniau kyla noras atsikratyti baltai mėlynai raudonomis trispalvėmis. Na, o po 2022 metų vasario Rusijos vėliavų ėmė nekęsti ne tik ukrainiečiai, bet ir daugelio kitų pasaulio šalių gyventojai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(161)
(1)
(160)

Komentarai ()