Ne Rusija. Šoigu paskelbė, kuri kariuomenė „stipriausia pasaulyje“  ()

Šiaurės Korėjos gynybos ministras Kang Sun Namas kalbėjo apie Šiaurės Korėjos ir Rusijos vienybę kovojant su „bendra priešu“ ir opoziciją „JAV pasaulio dominavimo strategijai“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu savo vizito Šiaurės Korėjoje metu pasakė kalbą, skirtą 70-osioms Korėjos karo pabaigos metinėms. Tai liepos 27 d. pranešė Korėjos Liaudies Demokratinės Respublikos centrinė naujienų agentūra.

Pranešama, kad KLDR Gynybos ministerijoje Rusijos delegacijos garbei buvo surengtas priėmimas, kuriame dalyvavo Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu, Rusijos nepaprastasis ir įgaliotasis ambasadorius KLDR Aleksandras Matsegora, taip pat daugelis aukšto rango rango Šiaurės Korėjos kariuomenės vadai.

Šiaurės Korėjos gynybos ministras Kang Soon Namas savo kalboje pavadino Sergejaus Šoigu vizitą Šiaurės Korėjoje „reikšmingu momentu“, kuris parodo dviejų šalių vienybę „istorinėje kovoje“ su „bendra priešu“.

Pasak Šiaurės Korėjos gynybos ministro, Rusijos Federacija ir KLDR turėtų atsispirti „JAV pasaulio dominavimo strategijai“, taip pat toliau stiprinti sąveiką ir bendradarbiavimą.

Savo ruožtu Sergejus Šoigu padėkojo Šiaurės Korėjai už priėmimą ir patvirtino Maskvos ketinimą stiprinti bendradarbiavimą su Šiaurės Korėja.

 

Rusijos gynybos ministras taip pat sakė, kad Korėjos liaudies armija (KPA) nenuilstamai stiprina savo galią, todėl tapo „stipriausia armija pasaulyje“.

Pasak „The Moscow Times“, apie tokius ministro pareiškimus Maskvoje nebuvo pranešta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(27)
(-22)

Komentarai ()