„Jis tiesiog didžiulis!“ Šoigu apstulbęs ką parodė Kim Jong Unas (Foto)  (1)

KLDR lyderis surengė ekskursiją su Rusijos Federacijos gynybos ministru jo biurų pastate, kurio sienas puošia Rusijos prezidento ir jo paties portretai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Unas gyrėsi didžiuliu Rusijos prezidento portretu per Rusijos gynybos ministro Sergejaus Šoigu vizitą. Tai pranešė „Rodong Sinmun“, Korėjos darbininkų partijos centrinio komiteto spaudos organas.

Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Unas surengė Šoigu ekskursiją po jo biurų pastatą, kurio sienos nukabinėtos Rusijos prezidento ir jo paties portretais.

RF Gynybos ministro vizitas vyko Korėjos karo pabaigos 70-mečio proga. Susitikime taip pat dalyvavo Kinijos komunistų partijos atstovas Li Hongzhongas.

Pchenjane tribūnose susirinkę užsienio svečiai sveikino karinio parado dalyvius, kurių metu buvo pristatyti tankai, dronai ir instaliacijos su tarpžemyninėmis balistinėmis raketomis, kurios buvo parodytos pabaigoje.

 

Su džiaugsmu pranešta, kiek toli Šiaurės Amerikos žemyną šios raketos gali pasiekti. Kai kurie analitikai mano, kad šios raketos yra pagrįstos Rusijos analogais.

Šiaurės Korėjos gynybos ministras Kang Sun Mamas paradą pavadino istorine „didžia pergale“ prieš „JAV imperialistines pajėgas ir palydovinių šalių grupes“.

 

„Brangus Kim Jong Uno bendražygis“ taip pat pasirodė tribūnose per karinį paradą „skambinant svetingai muzikai“, rašoma Šiaurės Korėjos leidinyje.

Šiaurės Korėjos žiniasklaida taip pat parodė Putino žinutę, kurioje jis padėkojo bendražygiui Kimui už paramą Ukrainos kare. Anot Kremliaus vadovo, Rusijos Federacijos ir KLDR interesai susilieja „priešingai kolektyviniams Vakarams ir nusistovėjusiai pasaulio tvarkai“.

Aukščiausio Rusijos gynybos ministerijos pareigūno vizitas Šiaurės Korėjoje buvo pirmasis nuo 1991 m., o KLDR atstovas į šalį atvyko pirmą kartą nuo pandemijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(14)
(-13)

Komentarai (1)