„Kiekvienas jo pakilimas prilygsta branduoliniam smūgiui.“ Solovjovas sprogo eterio metu (Video)  ()

Pasak Rusijos propagandisto, šie lėktuvai esą kelia didelę grėsmę Rusijai, nes naikintuvai gali būti aprūpinti branduoliniais ginklais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarų šalių sprendimas į Ukrainą nusiųsti modernius naikintuvus F-16 kovai su Rusijos Federacija nepraėjo pro propagandistus. Televizijos laidų vedėjas Vladimiras Solovjovas savo pokalbių laidoje vėl kalbėjo apie branduolinį smūgį.

Anot jo, kiekvienas tokio naikintuvo pakilimas Ukrainoje gali būti laikomas branduolinio karo pradžia. Su tuo susiję jo išgyvenimai, nuskambėję per federalinio kanalo propagandos pokalbių laidą.

„Vakarai nusprendė dėl F-16. Na, mes pasakėme, kad kiekvienas F-16 pakilimas bus laikomas branduolinio karo pradžia. Mes nesiruošiame išsiaiškinti, ar jis pakilo su branduoliniais ginklais, ar ne. Tai lėktuvai, skirti nešti branduolinį ginklą“.

 

 

Tuo pat metu Rusijos Federacija neva nesėdės be atsako, todėl ir prasidėjo grasinimai panaudoti branduolinį ginklą ne tik tuose aerodromuose, iš kurių kils koviniai lėktuvai.

„Mūsų atsakymas: F-16 pakilimo aikštelėse būsime priversti naudoti taktinius branduolinius ginklus. Ir ne tik“, – tęsė Solovjovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(36)
(-33)

Komentarai ()