„Tai jau kvaila, absurdiška ir tiesiog nepriimtina...“ Skelbiama, kas nutiko su F-16  ()

Vakarai vėl sukritikuoti dėl F-16.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV respublikonų politikas Borisas Pinkus mano, kad netrukus pasaulio politikoje Ukraina sulauks grandininės reakcijos: po drąsaus Danijos ir Nyderlandų sprendimo perduoti Ukrainai F-16 lėktuvus, kitos NATO šalys norės pasielgti taip pat, prognozavo Borisas Pinkus interviu su Aleksejumi Gomonu, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Dmitrijus Gordonas“.

Interviu metu politikas sukritikavo Vakarų partnerius už tai, kad jie nuolat sugalvoja naujų gudrybių, kad neleistų Ukrainai gauti trokštamų F-16. Iš pradžių jie teigė, kad tai labai sudėtingos sistemos, kurias įvaldyti prireiks daug laiko. Tačiau kai 12 ukrainiečių pilotų, kurie buvo apmokyti Kalifornijoje ir Arizonoje, parodė nuostabius rezultatus, buvo panaudotas kitas pasiteisinimas. Esą ukrainiečiai nepakankamai moka anglų kalbą.

„Bet palaukite, vaikinai. Pirma, daug techninių terminų vartojama ir ukrainiečių, ir rusų kalbomis. Mokslininkai įrodė, kad 30 proc. rusų kalbos yra prikimšta angliškų terminų“, - sakė Pinkus. – „Antra, yra pagreitintų kalbos mokymosi būdų. Pavyzdžiui, kai ruošiami diplomatai, kurie bus siunčiami į kitas šalis, tokiame procese esu dalyvavęs ir aš. Viskas įmanoma, jei tik nori, ir tai nėra priežastis atidėti F-16 perdavimą iki kitų metų. Tai jau kvaila, absurdiška ir tiesiog nepriimtina situacija.“

 

Tuomet politikas priminė, kad yra ir gerų naujienų: didelė ukrainiečių pilotų grupė jau yra Jungtinėje Karalystėje, kur mokosi kalbos ir tobulinasi su F-16.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(7)
(58)

Komentarai ()