„Mums geriau patylėti.“ Netikėta žinia. Ukraina žino, kas nutiko Prigožinui (Video)  (1)

Karo ekspertas Olegas Ždanovas patikino ukrainiečius, kad ir jų, ir Amerikos žvalgybos tarnybos žino, kas nutiko J. Prigožinui.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-01 „Mums geriau patylėti.“ Netikėta žinia. Ukraina žino, kas nutiko Prigožinui (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ir Vakarų žvalgybos tarnybos, ir Ukrainos žvalgybininkai gali žinoti, kas iš tikrųjų atsitiko „Wagner“  įkūrėjui, tačiau tai nereiškia, kad jie šią informaciją paviešins“, – sakė Olegas Ždanovas.

Karybos ekspertas teigė, kad JAV žvalgybos tarnybų pajėgumai yra gana dideli, o tai reiškia, kad jos galėjo sekti J. Prigožiną. Iš to išplaukia paprasta išvada: yra tokių, kurie turi žinių apie „vagneriečių“ lyderio likimą, bet kol kas nesiruošia jomis su niekuo dalytis.

Olego Ždanovo nuomonę apie tai, kas žino atsakymus į daugybę klausimų apie J. Prigožino likimą, galite rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Apie agentus „bunkeryje“ kalbėjo  Gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas Kyrylas Budanovas. „Manau, kad tiek mūsų žvalgyba, turinti agentus, tiek Vakarų žvalgybos tarnybos tiksliai žino, koks yra J. Prigožino likimas. Šiandien situacija vystosi tokiu būdu, kad mums pravartu tylėti. Kodėl? Kad dar kartą nenusiviltų tas pats V. Putinas bunkeryje ir apskritai Kremlius“, – užtikrintai pareiškė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas.

 

Po to Olegas Ždanovas papildė minėtą teiginį svarbiu paaiškinimu: „Specialiosios tarnybos ne visada pasako tai, ką žino: dažniausiai nutyli, bet labai mažai pasako, ką žino, todėl ši informacija mums nebuvo perduota:

„Pagal mūsų turimą informaciją, mes tikrai žinome, kad J. Prigožinas yra gyvas (arba miręs). Toks yra specialiųjų tarnybų darbas: tamsos priedangoje jie dirba savo darbą.“

Karo ekspertas mano, kad tiesą apie tai, kas nutiko J. Prigožinui plačiosios masės galės sužinoti tik po kurio laiko, kai liudininkai parašys apie tai atsiminimus arba istorikai apie šį įvykį pasakos knygose, bet ne anksčiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(112)
(9)
(103)

Komentarai (1)