„Mobilizacija žlugo.“ Netikėta žinia, ką daro rusai (Video)  ()

Ukraina turi atsitraukti nuo bendros sovietinės mobilizacijos sistemos, kuri net neįsitvirtino Rusijoje, – sakė Romanas Svitanas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujovės, susijusios su moterų gydytojų ir vaistininkių mobilizavimu, yra grynai mėgėjiškas požiūris į verbavimą. Ukrainoje reikia atsitraukti nuo bendros sovietinės mobilizacijos sistemos, nes net rusai jos atsisakė, įsitikinę, kad tai neveiksminga. Tokią nuomonę išsakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas, karo lakūnas-instruktorius Romanas Svitanas interviu su Natalija Vlaščenko, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Vlast&Vlaščenko“.

Praėjusiais metais rusai išbandė bendrą sovietų mobilizacijos sistemą, iškvietė 300 000 žmonių ir matė, kokie yra „čmobikai.“

„Galų gale jie sunaikino daug technikos, nužudė žmones ir viskas be jokios naudos, todėl jie išvyko. Vienintelė reali verbavimo sistema, duodanti savo rezultatus, tai yra motyvuotų ir profesionalių kovotojų rinkimas,“ – pažymėjo R. Svitanas.

 

Kalbama apie finansinę motyvaciją. Žmones verbuoja įdarbinimo įmonės arba tiesiogiai karinės struktūros.

„Kad ir ką sakytumėte, profesionali struktūra gryniausia forma yra geriausias motyvuotų kovotojų verbavimas, todėl kartais jos rodo realius rezultatus. Šis mechanizmas turėtų būti paleistas Ukrainoje,“ - sakė karybos ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(0)
(56)

Komentarai ()