„Labai gerai žinome, kas vyksta Kremliuje.“ Ukraina skelbia netikėtą paslaptį  ()

Tai žmonės, užimantys skirtingas pareigas visuomenėje ar valstybės aparate ir teikiantys skirtingą pagalbą. Nuo paprastos informacijos apie tam tikrų jėgų ir priemonių judėjimą iki svarbios žvalgybos informacijos apie tai, kas vyksta Kremliaus bokštuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos aerodromuose ir kituose kariniuose objektuose vis dažniau girdimi sprogimai. Vyriausiasis žvalgybos direktoratas (GUR) tai pakomentavo, pažymėdamas, kad priešiškos valstybės viduje daugėja žmonių, pasiruošusių kovoti su Kremliaus režimu. Apie tai praneša NV.

Trečiadienį, rugsėjo 20 d., buvo paskelbtas didelis interviu su Ukrainos žvalgybos atstovu Andrijumi Jusovu. Jame, be kita ko, jis kalbėjo apie Ukrainos agentus priešo valstybėje, kurie, žinodami apie pavojų gyvybei, padeda ginkluotosioms pajėgoms.

Kaip Rusija griaunama iš vidaus

Tiesą sakant, pranešėjas paminėjo Ukrainos agentus Rusijoje, kai atsakė į klausimus apie rugsėjo 18 d. ataką priešo Chkalovskij aerodrome. Anot jo, specialiosiose GUR operacijose ir priemonėse dalyvauja ir partizanai, ir „geros valios žmonės“, nusiteikę prieš ukrainiečių genocidą.

„Galime patvirtinti, kad agentų skaičius gerokai išaugo. Tai žmonės, užimantys skirtingas pareigas visuomenėje ar valstybės aparate ir teikiantys skirtingą pagalbą. Nuo paprastos informacijos apie tam tikrų jėgų ir priemonių judėjimą iki svarbios žvalgybos informacijos apie tai, kas vyksta Kremliaus bokštuose“, pabrėžė Jusovas.

 

Be to, jis teigė, kad planams ir specialiosioms operacijoms, siekiant sugadinti Rusijos karinius objektus, įgyvendinti naudojami įvairūs įrankiai ir kombinuotos priemonės. Tuo pat metu Jusovas atsakė, kokia yra rusų, padedančių Ukrainai, motyvacija.

„Motyvacija tokiais atvejais yra skirtinga, tačiau tai yra ir politinė bei pilietinė motyvacija žmonių, kurie sąmoningai rizikuoja savo gyvybėmis, siekdami padėti Ukrainai ir kovoti su Putino režimu Rusijos viduje“, – pabrėžė jis.

Žurnalistų teigimu, yra informacijos, kad šiuo metu GUR veiksmai yra tokie sėkmingi, kad agentų tinklas Rusijoje išaugo 300 proc., jei skaičiuosime nuo 2022 m. vasario 24 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(5)
(80)

Komentarai ()