„Orkams jokių šansų!“ Generolas skelbia, kuo Ukraina smogė į Sevastopolį  ()

Ukraina smogė Sevastopolio laivų statyklai, kur buvo apgadinti Rusijos laivai. Oro pajėgos nurodė, kad atakai buvo panaudotos partnerių pateiktos sparnuotosios raketos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-16 „Orkams jokių šansų!“ Generolas skelbia, kuo Ukraina smogė į Sevastopolį  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo 15 dieną Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgos atskleidė, kokiomis raketomis laikinai okupuotame Kryme buvo sunaikinti Rusijos laivai „Minskas“ ir „Rostovas prie Dono“. Tai žinoma iš vado generolo leitenanto Mykolo Olesčuko socialinių tinklų.

Jis pažymėjo, kad žurnalistai iš Prancūzijos ir Didžiosios Britanijos domisi, kokio tipo sparnuotosios raketos smogė priešo laivams Sevastopolio įlankoje. Vadas pabrėžė, kad tai logiška, nes „geresnės reklamos ginklams nesugalvosi“.

„Pranešu! Karinių oro pajėgų aviacija turi dviejų tipų sparnuotąsias raketas, kurias partneriai aprūpina kovai su okupantu. Britanijos „Storm Shadow“ pakabiname po kairiuoju Su-24M sparnu, prancūzų SCALP – po dešiniuoju“, - sakė Olesčukas.

Generolas leitenantas pridūrė, kad abi raketos veikia „be šansų okupantui“. Jis taip pat patikino, kad po Ukrainos bombonešių sparnais atsiras vieta ir vokiškai „Taurus“ raketai.

 

„Tada žaidimą bus galima tęsti dar efektyviau“, – rašė Olesčukas.

Jis padėkojo partneriams už ginkluotę ir karinę techniką, padedančią sunaikinti Rusijos ginkluotąsias pajėgas ir deokupuoti Ukrainos teritorijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(88)
(3)
(85)

Komentarai ()