„Tai bus viskas. Visiškas žlugimas.“ Ždanovas skelbia, kokia katastrofa gali įvykti prie Bachmuto (Video)  ()

Bachmutą išlaikyti okupantams vis sunkiau ir sunkiau.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-16 „Tai bus viskas. Visiškas žlugimas.“ Ždanovas skelbia, kokia katastrofa gali įvykti prie Bachmuto (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Titaniškomis pastangomis įsibrovėliai sugebėjo paimti Bachmutą, tačiau dabar jiems kasdien darosi vis sunkiau jį išlaikyti, sakė Olegas Ždanovas. Jei Ukrainos gynybos pajėgos pagaliau išvaduos šį miestą, frontas gali pradėti byrėti.

Olego Ždanovo nuomonę galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas į klausimus, ar galima grąžinti Bachmutą ir kas bus po to, atsakė: „Jei paimsime Bachmutą, tai išeisime į kelią, vedantį link Horlivkos. Už Bachmuto yra išsišakojimas. Jei nukirsime šį kelią, tai reikš, kad visas, kas kairėje (Bachmutas, Krasna Hora, Soledaras) viskas liko be logistikos ir be tiekimo. Tada, judėdami link Soledaro ir Seversko, vykdydami atsakomąsias atakas su savo kariuomene prieš Soledarą, mes visiškai atkertame Bachmuto atbrailą. Tokia perspektyva“.

Taip pat Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas paaiškino, kodėl Bachmuto deokupacija gali tapti didele problema rusų okupantams: „Rusai supranta šią situaciją, jie juk taip pat žiūri į žemėlapį ir mato mūsų perspektyvas. Todėl jie tokie užsispyrę ir bet kokia kaina laiko Bachmutą. Be to, dar ir kaip aš sakau, „sunkus caro režimo palikimas“: Prigožinas iš Bachmuto sukūrė politinį pergalės įvaizdį, todėl Bachmuto žlugimas Rusijos kariuomenei bus nepaprastai didelis ir neigiamas įvykis, jis gali sukelti net fronto žlugimą kai kuriose vietose, nes žmonės bus labai nusivylę Rusijos kariuomenės pajėgumais.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(1)
(52)

Komentarai ()

Susijusios žymos: