Rusijai šokas. Likviduotas Šiaurės laivyno vado pavaduotojas, 2 pulkininkai, papulkininkis ir kapitonas  ()

„Tai antausis iš Azerbaidžano“, – propagandistai šokiruoti dėl Rusijos armijos karininkų žūties Kalnų Karabache.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-22 Rusijai šokas. Likviduotas Šiaurės laivyno vado pavaduotojas, 2 pulkininkai, papulkininkis ir kapitonas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propaganda šokiruota. Propagandistai piktinasi grupės aukšto rango Rusijos armijos karininkų, kurie Kalnų Karabacho teritorijoje buvo kaip vadinamieji „taikdariai“, likvidavimu.

Azerbaidžano kariuomenės karinė operacija rusams baigėsi mirtimi: grįždami iš stebėjimo posto jie buvo tiesiog sušaudyti transporto priemonėje.

Tarp žuvusiųjų yra Šiaurės laivyno vado pavaduotojas, 2 pulkininkai, papulkininkis ir kapitonas. Šiuo metu žinoma, kad žuvo penki žmonės.

Azerbaidžanas neneigė ir patvirtino, kad yra atsakingas už Rusijos karių žūtį. Visgi, Kremlius negali atsakyti iš jėgos pozicijų, nes jo pralaiminti armija įstrigo Ukrainoje, o Turkijos karinė galia stovi už Azerbaidžano.

 

Kremlius buvo priverstas nuryti karčią piliulę, tačiau propagandistai nesupranta, kodėl dėl aukšto rango Rusijos armijos karininkų egzekucijos Azerbaidžanas nesulaukia atsako iš Maskvos. Jų nuomone, Rusijos Federaciją tokia tyla žemina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(0)
(51)

Komentarai ()