„Koks bus atsakymas?!“ Daugybė žuvusių. Z-kanalas skelbia apie Rusijos armijos sušaudymą Kalnų Karabache  ()

Kalnų Karabache apšaudžius rusų karinę transporto priemonę, žuvo iki 8 Rusijos taikdarių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-21 „Koks bus atsakymas?!“ Daugybė žuvusių. Z-kanalas skelbia apie Rusijos armijos sušaudymą Kalnų Karabache  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo 20 d. Kalnų Karabache nežinomi asmenys apšaudė automobilį, kuriame buvo Rusijos kariškiai.

Okupantas ir Z-tinklaraštininkas Jegoras Guzenko, šaukiniu „Tryliktas“, tikina, kad per šį incidentą galėjo žūti iki 8 rusų kariškių.

Apie tai jis rašė savo „Telegram“ kanale, praneša Dialog.UA.

Rusijos gynybos ministerija oficialiai patvirtino, kad Kalnų Karabache buvo apšaudytas automobilis su Rusijos taikdariais. Labai mažai informacijos buvo paskelbta viešai. Buvo pranešta tik apie tai, kad tai įvyko netoli Džanijatago kaimo ir visi automobilyje buvę žmonės žuvo.

„Pagal pirminę informaciją, penki mūsų kariai žuvo, bet kai kurie jau teigia, kad žuvo aštuoni... Koks bus adekvatus atsakas į šį chaosą? – rašė okupantas.

 

Nežinia, kas apšaudė rusų taikdarių automobilį. Tai gali būti arba vietos milicija, arba Azerbaidžano kariai – abi konflikto pusės turi daug pretenzijų Rusijos taikdariams.

Maskva į incidentą reagavo neutraliai, patikslindama, kad tyrimą atliks kartu su Azerbaidžanu. Akivaizdu, kad dėl šio incidento rusai neketina įsivelti į konfliktą su Baku.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(0)
(13)

Komentarai ()