[ŽT] Beprotiška žinia. Ukraina prašo leidimo smogti į 2 naujas šalis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SPeed_FANat1c 2023-09-29 08:04
siaip gal visai protinga. Tada nato gali kariaut neisitraukdama tiesiogiai pries rusija. Aisku tik nzn ar uz tai kad kazka parduodi net agresorei galima sali pult. Gal ir ne. Pvz jei mes duodam irgi ginklu ir mus del to pultu - tai nebutu teisinga. Bet kita vertus pvz mes pirkom dujas is rusijos, tai irgi remem rusija, tai uz tai irgi galetumem gaut malku pagal tokia logika.
Absoliutas 2023-09-30 18:35
Per giliai kapstai. 1945 rusofašistai buvo toks pats blogis kaip ir nacistine vokietija, bet situacija, taip susideliojo kad vieninteliai blogieciai buvo vokieciai. rusofašistai net bande matuotis heroju/gelbetoju marskinelius. Taigi reikia ziureti i situacija. Siandien blogis yra rusofašistai ir ju remejai, taigi visos priemones norint iveikti pasauliny blogy yra pateisinamos.
SPeed_FANat1c 2023-09-30 19:03
db paimkim, siaures koreja. Yra tokiu ekstremaalu kurie vaziuoja i siaures koreja pakeliaut ir is lietuvos. Jie taip paremia ju ekonomika ir didina gresme. Tai pagal tokia logika jei bet kokiomis priemonemis blogi mazint, tai turetu smogti mums nes paremiame ja.