Ukraina naikina „Wagner“ ir jų sąjungininkus. Skelbiami neįtikėtini vaizdai iš Sudano (Video)  ()

Paskelbtame vaizdo įraše matomas sėkmingas Ukrainos kariuomenės darbas ir sėkmingų dronų atakų prieš priešą pasekmės. Šios operacijos detalės kol kas neatskleidžiamos, pranešė žiniasklaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos specialiosios tarnybos vykdė operacijas Sudane prieš Rusijos privačią karinę kompaniją „Wagner“ ir jų vietinius sąjungininkus iš Greitojo reagavimo pajėgų (RSF). Tai pranešė „Babel“, remdamasis šaltiniais žvalgybos sluoksniuose.

Pastebėta, kad operacijos detalės kol kas neatskleidžiamos.

Internete skelbiamuose vaizdo įrašuose matyti operacija Sudane. Visų pirma matyti sėkmingas nepilotuojamų orlaivių smūgiai ir Ukrainos kovotojų darbas.

Rugsėjo 20 d. CNN žurnalistai, remdamiesi savo šaltiniais, pranešė, kad Ukrainos specialiosios tarnybos gali būti susijusios su smūgiais prieš RSF kovotojus, kuriuos Sudane palaiko „Wagner“. Tuo metu laikraštis pažymėjo, kad neturi pakankamai įrodymų, kad už atakos slypi Ukraina, tačiau žiniasklaida teigė, kad atakos buvo surengtos „ukrainietišku stiliumi“.

 

Išpuolio metu dronai pataikė į važiuojančius ir stovinčius kovotojų automobilius, šeši smūgiai buvo padaryti į Šambato tiltu judančius pikapus, dar aštuoni buvo pataikyti į stovinčius automobilius, pastatus ir personalą vakariniuose Ombado ir Omdurmano priemiesčiuose.

Tuo metu Gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato atstovas Andrijus Jusovas teigė negalintis nei patvirtinti, nei paneigti informacijos apie išpuolį Sudane. Jis pakartojo GUR vadovo Budanovo žodžius, kad Ukraina sunaikins Rusijos kariuomenę bet kurioje pasaulio vietoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(2)
(19)

Komentarai ()