Ištaškyta 16 tonų sprogmenų. Izraelis pradėjo traiškyti įsibrovėlius. Skelbiami vaizdai  ()

Per atakas prieš islamo kovotojų taikinius Izraelis panaudojo daugiau nei 16 tonų amunicijos. Pasienyje su Gazos ruožu buvo dislokuoti keli nuolatinės kariuomenės batalionai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-07 Ištaškyta 16 tonų sprogmenų. Izraelis pradėjo traiškyti įsibrovėlius. Skelbiami vaizdai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio gynybos pajėgos (IDF) smogė islamo kovotojams iš Gazos Ruožo. Apie tai X („Twitter“) pranešė „The Times of Israel“ karo korespondentas Emanuelis Fabianas.

„Oro pajėgų lėktuvai iki šiol sunaudojo daugiau nei 16 tonų amunicijos“, – sakė jis.

Izraelio oro pajėgų lėktuvai subombardavo kelis „Hamas“ taikinius po to, kai kovotojų grupuotė šį rytą į Izraelį paleido tūkstančius raketų.

Izraelio gynybos pajėgos (IDF) X paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip į „Hamas“ taikinius smogė raketos ir išmaniosios bombos.

Kaip rašo „The Times of Israel“, keli reguliariosios armijos batalionai buvo dislokuoti prie sienos su Gazos ruožu. Kariuomenė daugiausia dėmesio skiria kovai su „Hamas“ kovotojais, kurie perėjo į Izraelio teritoriją.

 

 

„Hamas“ atvėrė pragaro vartus Gazos ruože, „Hamas“ priėmė sprendimą, „Hamas“ prisiims atsakomybę ir sumokės kainą“, – sakė generolas majoras Hassanas Alyanas.

Be to, Izraelio nacionalinės gelbėjimo organizacijos MADA duomenimis, per kovotojų išpuolį žuvo mažiausiai 22 žmonės, o dar 70 buvo sunkiai sužeisti. Sveikatos apsaugos ministerijos duomenimis, į ligoninę paguldyti 545 žmonės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(1)
(46)

Komentarai ()