[ŽT] Tai jau beprotybė! Egipte atidengė ugnį į autobusą su Izraelio turistais. Skelbiama apie žuvusius (Video)  ()

Egipto policijos pareigūnas pradėjo šaudyti į autobusą, vežantį Izraelio turistus. Pirminiais duomenimis, yra nukentėjusiųjų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-08 [ŽT] Tai jau beprotybė! Egipte atidengė ugnį į autobusą su Izraelio turistais. Skelbiama apie žuvusius (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pranešė „The Times of Israel“.

Remiantis žiniasklaidos pranešimais, Egipto policijos pareigūnas sekmadienį, spalio 8 d., atidengė ugnį į autobusą Aleksandrijos uostamiestyje. Autobuse buvo turistų – Izraelio piliečių.

Žiniasklaidos pranešimai apie aukas skiriasi. Pranešama, kad per išpuolį žuvo du izraeliečiai. Kai kuriuose leidiniuose rašoma apie tris žuvusius: du Izraelio piliečius ir vieną egiptietį, kuris buvo turistų grupės gidas.

Vėliau Izraelio užsienio reikalų ministerija patvirtino, kad du izraeliečiai ir jų gidas egiptietis žuvo, kai „vietinis“ į juos atidengė ugnį. Užsienio reikalų ministerija praneša, kad sužeistas izraelietis yra vidutinio sunkumo.

Užsienio reikalų ministerija, Nacionalinio saugumo taryba, IDF ir Izraelio ambasada Kaire stengiasi sugrąžinti izraeliečius namo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(12)
(-10)

Komentarai ()