Įspūdingiausias vaizdas. Nufilmuota, ką išdarinėja naikintuvas F-22 (Foto, Video)  (3)

F-22 naikintuvas pademonstravo savo nerealias galimybes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per Ramiojo vandenyno oro šou Huntington Byče, Kalifornijoje, fotografas Rohanas Patelis parodė įspūdingas naikintuvo F-22 „Raptor“ nuotraukas. Apie tai praneša „The War Zone“.

Oro parodoje geriausi planetos fotografai atvyksta į Kaliforniją fotografuoti lėktuvų. Vienas iš jų nufotografavo „Raptor“ tuo metu kai jis leido infraraudonųjų spindulių spąstus keleivinių lėktuvų fone. Spąstų mėtymas yra dalis pilotų manevrų, nes jie patraukia dėmesį ir pabrėžia jų dramatiškumą. Lėktuvas tiesiogine prasme kabo ore, o tada pradeda kristi ir mesti spąstus.

F-22 vertikalios padėties derinys su įspūdingu apšvietimu ir smulkiomis dūmų detalėmis suteikia nuotraukoms tikrą atmosferos ir reginio pojūtį. Rohanas Patelis sako, kad nuotraukas padarė „Sony A7R IV“ su „Sony FE 200-600“ teleobjektyvu.

 

„Kai „Raptor“ pradėjo savo pasirodymą, debesys dar tik pradėjo sklaidytis virš parodos centro, tačiau horizonte ir kairėje nuo parodos centro vis dar buvo debesuota. Tai sukėlė tam tikrų iššūkių, nes žemi skrydžiai ir posūkiai žymiai kitokios apšvietimo sąlygos nei tada, kai orlaivis buvo vertikaliai.

 

Nustačiau geriausią fotoaparato nustatymą, kai lėktuvas buvo šešėlyje. Nusprendžiau pakeisti užrakto greitį ir naudoti foninį apšvietimą tik tam, kad užfiksuočiau atspindžių detales, kai lėktuvas buvo vertikaliai. Labai greitas užrakto greitis leido man užfiksuoti ir „Raptor“, ir raketas, o apšvietimas padėjo pabrėžti dūmus, sklindančius už jų“, – sakė Pahelis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(1)
(32)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: