Cinizmo viršūnė. Rusija išgyrė „Hamas“ puolimą  ()

Spalio 7 d. į Izraelį įsiveržė palestiniečių „Hamas“ kovotojai. Jau žuvo daugiau kaip tūkstantis žmonių, dauguma jų - civiliai, tačiau Rusija ciniškai pavadino kovotojų veiksmus „puikiais“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-13 Cinizmo viršūnė. Rusija išgyrė „Hamas“ puolimą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai aprašo, kaip „aiškiai ir organizuotai“ „Hamas“ teroristai veikė Izraelyje, kai kasdien pranešama apie vis daugiau nužudytų ir paimtų į nelaisvę nekaltų žmonių.

Kremliaus televizija giria „Hamas“ veiksmų koordinavimą, kuris, pasak jų, yra „stulbinantis“. Kovotojai taip pat giriami už tai, kad pagrobė aukšto rango karininkus, neva žinojo visus jų adresus ir nugabeno Izraelio kariškius į Gazos ruožą, o gal jau gabena ir toliau.

Rusai patvirtina, kad „Hamas“ „akys ir ausys“ buvo Irano žvalgyba, nes sėdint už spygliuotos vielos viso to apskaičiuoti buvo neįmanoma.

„Kalbant apie „Hamas“ kovotojus, jie viską įvykdė puikiai“, - sakė propagandistai.

Šalis agresorė net neslepia, kad mėgaujasi kraujo praliejimu. Lygiai taip pat, kaip džiaugiasi, kai Rusija toliau okupuoja, bombarduoja ir naikina Ukrainos miestus ir pačius ukrainiečius.

 

Andrejus Gurulevas, Valstybės Dūmos narys iš partijos „Vieningoji Rusija“, atvirai palaikė „Hamas“ teroristus. Jis sakė, kad Izraelis yra Jungtinių Valstijų sąjungininkas, o Iranas ir jį supantis musulmoniškas pasaulis - Rusijos sąjungininkai.

„Mes turime savo tikslus ir uždavinius, kuriuos mūsų prezidentas nepakartojamai apibrėžė Valdajaus forume“, - pabrėžė parlamento narys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(1)
(18)
(-17)

Komentarai ()