Beprotybė Rusijoje. Šturmuotas oro uostas. Policija nekontroliuoja situacijos. Kas vyksta (Video)  (2)

Pasak Rusijos žiniasklaidos, protestuotojai sustabdo visus pravažiuojančius automobilius ir tikrina, ar nėra Izraelio piliečių. Dalis jų sugebėjo prasmukti ant kilimo ir tūpimo tako, kur neva laukiama skrydžio iš Tel Avivo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dagestane gyventojai pradėjo šturmuoti oro uostą Machačkaloje (Dagestano sostinė) dėl „Red Wings“ skrydžio, kuris turėjo atvykti iš Izraelio. Protestuotojai ieško žydų. Filmuota medžiaga iš ten buvo pradėta skelbti vietiniuose „Telegram“ kanaluose spalio 29 d.

Šimtai žmonių į oro uosto teritoriją atėjo su plakatais rankose, ant kurių buvo išpiešti įvairūs šūkiai „Vaikų žudikai – Dagestane ne vieta“ ir „Mes prieš žydų pabėgėlius“. Be to, protestuotojai stabdo pravažiuojančius automobilius, kad patikrintų, ar juose nėra Izraelio piliečių.

Pasak Rusijos žiniasklaidos, teisėsaugos institucijos nesikiša į vietos gyventojų veiksmus.

„Policija niekaip nesikiša, be to, ieškant „žydų“, minia net tikrina saugumiečių automobilius. Tuo pat metu „Telegram“ kanalais raginama sekti automobilius iki kelionės tikslo“, – rašoma pranešime.

 

Internete pasirodė ir filmuota medžiaga, kurioje vyrą supa minia dagestaniečių. Jie paėmė jo pasą ir pradėjo jį tardyti, nes manė, kad jis iš Izraelio.

 

Oro uosto teritorijoje prie Machačkalos pradėjo strigti ryšiai, kad minia žmonių negalėtų derinti savo tolesnių veiksmų per socialinius tinklus, priduria „Telegram“ kanalas „Ostrozhno, novosti“ . Į protesto vietą buvo išsiųsti Rusijos gvardijos kariai, o oro uosto vadovybė nusprendė laikinai sustabdyti lėktuvų išdavimą ir priėmimą.

Remiantis tinkle paskelbtais vaizdo įrašais, tai nesutrukdė Dagestano gyventojams įsiveržti į oro uostą ir į pakilimo taką. Piliečiai apeina kiekvieną pastato patalpą ieškodami žmonių iš Izraelio.

Beje, ant kilimo ir tūpimo tako stovi lėktuvas, kurio viduje yra keleiviai ir darbuotojai, tačiau policija, kaip ir anksčiau, nebando raminti žmonių.

Aviakompanijos „Red Wings“ reisas 4728 i Izraelio skrenda 5 kartus per savaitę, o Mackhačkaloje keleiviai dažniausiai persėda į lėktuvus į Maskvą, Sankt Peterburgą ir kitus skrydžius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(19)
(-12)

Komentarai (2)