[ŽT] „Machačkala tik pradžia.“ Putinas pradeda pogromus. Kas nutiko (Video)  ()

Rusija garsėja savo galimybėmis ir ryžtu žiauriai malšinti protestus. Todėl kiek keista, kad Machačkaloje minia vyrų lakstė po oro uostą, atrodo, nestabdomi. Jie ieškojo Izraelio piliečių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Zelenkio administracijos patarėjas Timofijus Mylovanovas mano, kad Rusija neramumų Machačkaloje nenorėjo malšinti, nes nori paskatinti mažus pogromus.

„Antisemitinės riaušės Kremliui nėra pavojingos, nes jos nukreiptos į konkrečią etninę ir religinę grupę. Jos augins baimę ir neapykantą Rusijoje. Ir būtent taip Rusijos lyderiai išlieka valdžioje – supriešindami žmones vienas prieš kitą“, - teigia Mylovanovas.

Be to, kaip mano Mylovanovas, tai yra tarsi priminimas Rusijos žmonėms, kad Putinas saugo šalį nuo chaoso. Žinios iš Dagestano turėtų parodyti rusams, kad situacija yra trapi ir tik Putinas saugo Rusiją nuo didžiulių neramumų. Tuo dauguma rusų tiki, bet Mylovanovas pabrėžia, kad tai yra nesąmonė.

 

Jo nuomone, net ir subyrėjus Rusijai viskas bus ne taip blogai, kaip nurodo Putino režimo rėmėjai. „Jei ji subyrės, bus netvarka, bet ji bus suvaldoma. Kremlius leidžia antisemitines riaušes, nes tai atitinka jų siekį kontroliuoti vidaus ir užsienio auditorijas“, - teigia Mylovanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(20)
(-6)

Komentarai ()