Neįtikėtina. Ukrainos gretose „pasirodė“ Su-17. Kas vyksta? (Video)  ()

Viename vaizdo įraše pasirodė naikintuvas-bombonešis Su-17, kuris sukėlė bangą, ar jie buvo slapta perduoti Ukrainos pajėgoms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete jau plačiai pasklido vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas naikintuvo-bombonešio Su-17 skrydis. O tai, kad vaizdo įrašo pabaigoje matosi žmogus ukrainietišku „pikselių“ kamufliažu, jau leido kurti teorijas, kad šiuo aparatu pasipildė Ukrainos oro pajėgos.

O atsižvelgiant į tai, kad vos per 8 vaizdo įrašo sekundes neįmanoma atskirti Su-17 emblemos, tai yra vienintelis veiksnys, galintis susieti vaizdo įrašą su Ukraina.

Kartu galima atkreipti dėmesį ir į tai, kad orai iš esmės neatitinka pastaruoju metu vyraujančių orų virš Ukrainos.

Bet kokiu atveju, Ukrainai teoriškai visiškai įmanoma gauti Su-17, o tiksliau šios mašinos eksporto versiją Su-22. Kadangi vienintelė šalis, galinti juos perduoti, yra Lenkija, apie visus kitus dabartinius operatorius – Angolą, Vietnamą, Iraną, Libiją ir Siriją – vargu ar verta svarstyti.

 

Lenkijoje yra 12 vienviečių Su-22M4 ir šeši dviviečiai Su-22UM3K kovinio mokymo lėktuvai. Ir vis dar išlaiko juos skrydžio būklės, tam išleidžia nemažus pinigus, o jų eksploatacijos nutraukimas planuojamas tik nuo 2024 m., o tai susiję su F-35A įsigijimu.

 

Beje, jie dislokuoti 21-oje taktinėje oro bazėje Svidine, kurios teritorija yra labai panaši į tą, kuri pateko į vaizdo įrašą. Ir kol kas viskas rodo, kad vaizdo įrašas buvo nufilmuotas Lenkijoje, o pats lėktuvas priklauso Lenkijos oro pajėgoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(2)
(33)

Komentarai ()