Trys frontai vienu metu. JAV gresia pralaimėjimas Pasauliniame kare. Kas vyksta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-11-18 02:59
Teoriškai atrodo, kad JAV kariautų trimis frontais, bet kaip realybėje?: a) ES pilnai atlaikytų paramą Ukrainai; b) Izraelio problema santykinai išspręsta - Iranas juk atsisakė padėti HANAS; c) Kinija kariautų ne tik su JAV, bet ir Japonija, Australija, prie jų prisijungtų FIlipinai ir visi, kurie nepatenkinti Kinijos įtaka, o tokie yra dauguma Kinijos kaimynų.
SPeed_FANat1c 2023-11-18 20:34
Bet del mazos saleles ar verta cia to karo? Gal tuos tavaniecius priimam kazkur pas save i europa, amerika, nes ten jei snd nepasiseks, tai kita kart vel bandys kinai pult.
vanduo4 2023-11-18 21:58
Jo tavi irgi reikta iškeldint kur nors kad nereikt vargt ir pyzdielint nesamones. Kur nors į mėnulį. Būt taika ir ramybė.
immortallt 2023-11-19 13:10
Jo, tarsi dėl plotelio ten kovotų kinai. O ir šiaip precedentas sukuriamas toks, kad imk kiek nori žemių iškeldins tiesiog ir tiek bei nebaudžiamas gali pasiimti.
Sonnerie 2023-11-19 14:39
Europa jau ir taip recesijoj nuo visu tu paramu ir sankciju, kurios labiau patiem pakenke negu Rusijai. Bet jo, siuskim toliau milijardus, kad Zelenksis ir jo zmona dar daugiau vilu ir Gucci rankiniu nusipirktu. Vietoj to galetumem investuoti i savo paciu salies problemas, bet kur tau - geriau isdalint. Be to jau seniai aisku, kad Ukraina karo nelaimes ar taip ar taip, tas pats kas mesti pinigus is siukslyna.
Darius995 2023-11-20 11:46
Ooo, lietuviškas Trumpas!.. Make Litauen great again! В составе CCCP. Balotiruositės, Tamsta?
SPeed_FANat1c 2023-11-24 08:16
bent dalis tiesos pas ji gali but. Ar tie pinigai tikrai nueina karui ar kazkas juos pavagia. Ukraina korumpuota valstybe. O cia prie rusijojs jungimasis ne prie ko bet reikia galvot.
SPeed_FANat1c 2023-11-24 08:18
o del ko konrkeciau jie ten kovotu? Nu precedentas sukurtas, bet tai neriekstu kad tai buvo legalu, tiesiog cia skaiciuojam sau nauda. Aisku jei yra be musu kas gintu, tai gerai tegu gina. Bet kariaut su kinija tai yra kosmosas. As ten nematau kaip issprest. Pakariausi. Gal atstovesi su dideliais nuostoliais. O kinu milijardas ar kiek ten. Jiem zmoniu nuostoliai kaip ir rusijoj nieko nereiskia. Turbut ten jie plikomis rankomis galetu eit kariaut - daug zutu bet kazkas praeitu pros saudomas linijas nes gal net nespetu tiek saudyt arba pasibaigtu amunicija ir tada plikomis rankomis uzmustu tuos taivaniecius. Ir net jei jie kuriam laikui sustotu, po to vel kartotusi, tol kol nebutu ivesta demokratija. Bet kad ten nuversti rezima tai as neisivaiduoju kaip.