Pavojus iš Rytų. Rusija gavo naujausią partiją galingų ginklų  (3)

Rusijos gamintojas teigia jau vykdantis valstybės užsakymo 2024 metams įgyvendinimą, kuris bus „žymiai padidintas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos orlaivių korporacija UAC Rusijos Federacijos oro ir kosmoso pajėgoms perdavė fronto linijos bombonešių Su-34 partiją. Apie tai praneša gamintojo spaudos tarnyba.

Novosibirsko aviacijos gamykla Rusijos Federacijos gynybos ministerijai perdavė fronto linijos bombonešių Su-34 partiją. Lėktuvų gamyba vykdoma kariuomenės užsakymu. Teigiama, kad prieš perkėlimą Su-34 buvo atliktas žemės ir skrydžio bandymų kompleksas.

„Jau šiandien įmonė pradėjo įgyvendinti kitų metų programą, kurios apimtys bus ženkliai padidintos. Sukurti reikiami gamybos pajėgumai“, – sakė generalinis UAC direktorius Jurijus Sliuzaras.

Verta paminėti, kad nuo viso masto karo pradžios, anot „Oryx“, Rusijos pajėgos prarado 22 fronto linijos bombonešius Su-34 ir Su-34M. Nuo metų pradžios Rusijos kariuomenė gavo mažiausiai 5-6 lėktuvus Su-34 ir apie 4-8 lėktuvus 2022 metais.

 

Su-34 yra rusiškas/sovietinis naikintuvas-bombonešis sukurtas naikintuvo Su-27 pagrindu. Pagrindinės orlaivio užduotys yra raketų ir bombų smūgių operatyviniame ir taktiniame gylyje užduotys. Jis taip pat turi galimybę kovoti su oro taikiniais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(11)
(-9)

Komentarai (3)