Vos 6 vienetai. Ukrainos kare pirmą kartą panaudotas MiG-35  (1)

Ekspertai pažymėjo, kad gamykla bando ieškoti užsienio klientų naikintuvui MiG-35. Kartu žiniasklaida nurodė, kad orlaivis dalyvauja kovinėse operacijose, nors bandymai dar nebaigti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugiafunkcis naikintuvas MiG-35 atlieka paskutinius bandymus realiomis kovinėmis sąlygomis Ukrainoje. Kartu tai rodo savybes, kurios atrodo patrauklios užsienio įmonėms, kurios norėtų jį įsigyti.

Tai pareiškė Rusijos „United Aircraft Corporation“ (UAC) generalinis konstruktorius Sergejus Korotkovas. UAC generalinio konstruktoriaus komentarą dėl MiG-35 paskelbė agentūra RIA Novosti.

Korotkovas pasakojo, kad dėl karo padėties Ukrainoje buvo priimtas sprendimas naikintuvą, kuris vis dar bandomas, panaudoti kovinėmis sąlygomis. Jis pažymėjo, kad „mašina dalyvauja visose atliekamose operacijose“.

Kai bandymai bus baigti, Rusijos Federacijos Gynybos ministerija priims sprendimą dėl kovinio lėktuvo MiG-35 serijinės gamybos, sakė konstruktorius. Jis taip pat paaiškino, kad užsienio pirkėjai yra patenkinti naikintuvo savybėmis ir yra pasirengę jį pirkti.

„RIA Novosti“ įvardijo kai kurias MiG-35 charakteristikas. Visų pirma, naikintuvas turi „sumažintą radaro matomumą“, aprūpintas radiolokacine stotimi su fazinio matricos antena, ant šalmo pritvirtinta taikymo sistema, turi naują galingesnį variklį. Jie taip pat pabrėžia, kad jis gali dirbti „didelio intensyvumo ginkluotų konfliktų zonose prisotintos oro gynybos sąlygomis“.

Portalo „Defense Express“ ekspertai atkreipė dėmesį į tam tikras lakoniškos žinutės ypatybes ir pridėjo detalių apie MiG-35.

 

Visų pirma, Korotkovas nedetalizavo, kokias užduotis Ukrainos kare atlieka 4++ kartos lėktuvas. Be to, rusai iki šiol nesigyrė, kokius ginklus jis turi. Yra bendros informacijos apie valdomas raketas „oras-oras“ ir „oras-žemė“, oro bombas, nevaldomas raketas ir bombas.

Antra, 2018-2023 metais buvo pagaminti tik šeši MiG-35 vienetai, kurių kiekvienas kainuoja 45 milijonus dolerių.

Trečia, ekspertai pasiūlė, kurios šalys galėtų būti „užsienio pirkėjai“. Jie nurodė, kad tai gali būti Argentina arba Indija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(18)
(-14)

Komentarai (1)