[ŽT] Video: Patvirtintas Izraelio įkaitų išlaisvinimas  ()

Netrukus jie susitiks su savo šeimomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šįvakar, penktadienį, lapkričio 24 d., tapo žinoma, kad 13 izraeliečių, kuriuos iš nelaisvės paleido teroristinės grupuotės „Hamas“ kovotojai, jau yra Izraelyje.

Apie tai rašo „The Times of Israel“, remdamasis IDF atstovais.

Pasak kariškių, iš teroristų nelaisvės paleistus izraeliečius dabar lydi specialiosios pajėgos ir Shin Bet (žvalgyba). Jie vežami į ligonines, kur po 7 savaičių susitiks su šeima ir draugais.

Kariškiai patikino ir toliau darys viską, kas įmanoma, kad išlaisvintų visus įkaitus. Be to, IDF atstovai kreipėsi į piliečius, prašydami parodyti kantrybę ir jautrumą bei gerbti paleistų įkaitų ir jų artimųjų privatumą.

 

Šiandien Gazos Ruože oficialiai pradėjo veikti keturių dienų paliaubos, kurių metu „Hamas“ privalo paleisti 50 įkaitų, įskaitant moteris ir vaikus. Be izraeliečių, kovotojai paleido 12 Tailando piliečių.

Izraelio karinio departamento vadovas Joavas Galantas sakė, kad pasibaigus paliauboms IDF kariuomenė ir toliau vykdys karinę operaciją, skirtą sunaikinti teroristus. Pasak jo, kariuomenė yra pasirengusi eiti iki galo ir po laikinų paliaubų planuoja tolesnius veiksmus anklave.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()