[ŽT] Košmaras rusams. „Nušluotos visos Rusijos gynybos linijos Kryme.“ Kas nutiko (Video)  ()

Kryme buvo nušluotos rusų pozicijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Audra ir smarkios liūtys Juodosios jūros regione užklupo Ukrainą, Rusiją ir Rusijos okupuotas teritorijas. Vėjo greitis siekė 130 kilometrų per valandą arba apie 36 metrus per sekundę.

AFP duomenimis, Rusijos energetikos agentūros duomenimis, be elektros energijos liko 400 000 Krymo pusiasalio gyventojų. Kryme vietos valdžia teigia, kad dėl audros žuvo vienas žmogus. Ukrainoje elektros energijos tiekimas taip pat nutrauktas beveik dviejuose tūkstančiuose miestų ir kaimų.

Žiniasklaidos ir oficialių šaltinių duomenimis, Krymo pakrantėje sugriauti įtvirtinimai ir apkasai. Graikijos naujienų agentūra „Astra“ taip pat pranešė, kad iki aštuonių metrų aukščio bangos užliejo Rusijos pastatytus gynybinius įtvirtinimus. Vanduo užliejo pakrantės gynybos liniją, inžinerinius įrenginius ir priešo šaudymo pozicijas okupuotoje Jevpatorijoje.

 

Rusijos Krymo gubernatorius Sergejus Aksionovas per valstybinę televiziją sakė, kad Kryme nuvirto 500 medžių, o dėl audros viešajame Krymo akvariume nugaišo 500 jūros gyvūnų.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(0)
(23)

Komentarai ()