„Jūs visai suįžūlėjote?!“ Putinas nebeslepia įsiūčio  ()

Putino nuomone, Rusijos gynybos pramonė „įgauna pagreitį“ ir pradėjo gaminti daugiau. O kovinėse operacijose prieš Ukrainos gynybos pajėgas, jo kariai veikia „vis kompetentingiau“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2023 m. gruodžio 10 d., sekmadienį, Kremliaus propagandistas Pavlas Zarubinas parodė kadrus iš savo naujos laidos, kurioje Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas kalbasi su okupantais, apdovanodamas juos „Rusijos didvyrio“ žvaigžde.

Putinas tvirtina, kad Ukraina, jo nuomone, „neturi ateities“.

„Kai neturi savo bazės, neturi savo ideologijos, neturi pramonės, neturi pinigų – nieko neturi savo. Tada nėra ateities“, – sakė Putinas.

Jo nuomone, Rusija visa tai turi ir Rusijos gynybos pramonė „įgauna pagreitį“ ir pradėjo gaminti daugiau. O kovinėse operacijose prieš Ukrainos gynybos pajėgas, pridūrė Putinas, atrodo, kad jo kariai veikia „vis kompetentingiau“.

Jis taip pat dar kartą pabrėžė, kad okupantai Ukrainos teritorijoje esą saugo Rusiją jos „istorinėse teritorijose“.

„Niekada nieko panašaus nedarytume, jei nebūtų pradėta griauti Rusija savo istorinėse teritorijose, nebūtų išvaryti iš ten žmonės, nebūtų rusai paskelbti nevietine tauta Ukrainoje. Ar jūs visiškai išprotėję? Kaip čia aiškiau pasakius – jūs visai suįžūlėjote?!“ – Putinas nebeslepė įsiūčio.

 

Tada jis pradėjo kalbėti apie situaciją fronto linijoje.

„Žinau, kad ten nelengva. Gyvenimas fronte, kai dronai skraido kaip musės virš galvos. Visa tai yra daug sudėtingiau ir proziškiau nei šampano taurė Kremliaus rūmuose apdovanojant Rusijos Federacijos didvyrius, – sakė diktatorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(39)
(-38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: