„Bus puikus taikinys“. Rusija pradėjo naujausio savo „stebuklo“ gamybą. Kas žinoma (Foto, Video)  ()

Ukrainos karo ir politikos apžvalgininkas Oleksandras Kovalenko mano, kad bepiločiai orlaiviai nekels grėsmės ginkluotosioms pajėgoms dėl savo greičio ir dydžio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacija pradėjo serijinę naujo tipo nepilotuojamo atakos orlaivio gamybą. Tai pranešė Karo studijų instituto analitikai (ISW).

„Rusijos šaltiniai teigia, kad Rusija pradėjo serijinę naujo tipo atakos bepiločio orlaivio gamybą“, – sakoma pranešime.

Antradienį, gruodžio 12 d., Rusija paskelbė apie sraigtasparnio tipo bepiločio „Termit“, kuris yra ginkluotas 80 mm raketomis, kurių nuotolis yra iki šešių kilometrų, serijinės gamybos pradžią.

 

Gruodžio 1 dieną karp ir politikos analitikas Oleksandras Kovalenko pareiškė, kad „Termit“ nekels grėsmės Ukrainos kariuomenei, nes įrenginiai yra didesni ir lėtesni nei „Shahed“ tipo dronai, dėl ko jie tampa „lengvu taikiniu“.

 

 

Sraigtasparnio tipo dronas „Termit“ yra ginkluotas S-8L valdomomis raketomis su pusiau aktyviu lazerio valdymu. Vietoj to, S-8L turi du papildomus blokus – sulankstomus sparnus korpuso viduryje ir nukreipimo galvutę nosyje. Raketos nuotolis yra iki 6 kilometrų, ji aprūpinta labai sprogstamąja galvute. Pats „Termit“ dronas yra kovinė BVS-VT 450 versija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(44)
(-36)

Komentarai ()