„Skraidanti statinė“. Legendinis „Saab 29“. Specialiai karui su Rusija sukurtas lėktuvas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2023-12-28 11:18
Neblogas bet tikrai ne pats geriausias tos eros lėktuvas. Kaip tik dabar pažaidžiu "War thunder" daugiausia su švediškais lėktuvais prieš visus kitus pasaulio naikintuvus ir bombonešius, tai geriausias tos eros yra britiškas J28A ir J28B Vampire, kuris tarnavo taip pat ir Švedijos oro pajėgose. J29 kaip ir visi tos eros lėktuvai turi prastą thrust to weight ratio, prastą energijos išsaugojimą staigiuse posūkiuose, prastas stabilumas manevruojant, vidutiniško galingumo ginklai, raketos R24 su IR sekimu tokios prastos, kad iš jų mažai naudos. O J28B Vampire yra praktiškai neįveikiamas 1vs1 dog fight'e, nes turi tuos pačius kulkosvaidžius yra manevringesnis, greičiau apsisuka, puikiai išlaiko energiją posūkiuose, nors kaip ir visi tos eros lėktuvai kenčia nuo traukos trūkumo yra lėtesnis už J29B, bet netaip praranda greitį, kaip kiti. Todėl su juo aš raunuosi net ant daug geresnio me163 raketinio naikintuvo (itin greitas ir manevringas vokiečių wunderwafe tipo naikintuvas) ir net mig 21, net ir ant mig 23 ginkluotų gerom raketom ir daug dažniau laimiu nei jie su sekančios kartos naikintuvais (išskyrus minetas me163 yra ww2 eros). Va sekančios kartos SAAB naikintuvai Draken, Vigen yra afigieni, ypač įdomus Daken su delta sparnu turint galvoj, kad pradėtas gaminti 1960m, yra greitas manevringas pakankamai galingas variklis, padaro kobrą manevrą (priešininkui įvaro šoką, paniką ir raketą į subinę) aišku su greičio/energijos praradimu, neatsargiai manevruojant stipriai praranda energiją. Na šitų dar neatrakinau, tik demo misijoj paskraidžiau.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-12-28 23:06
Gaila, kad tuos ant 4 ratų "naikintuvus" nustojo gamint. Aš net stebėjausi kompanijos nesėkme, nes auto nebuvo prasti. Veikiausiai tas naikintuvo salono dizainas pakišo koją.
Dziao 2023-12-29 13:08
Saab automobiliai atrode baisokai, (ok cia skonio reikalas), bet tikrai kainavo labai brangiai, aptarnavimas buvo irgi is labai brangiu. Tai kazkaip net negaila, jog uzlinko.
Kyborg 2023-12-30 00:00
Psanašu, kad neteko net keleivio sėdynėj važiuot, kitu atveju suprastum už ką ta kaina buvo.