[ŽT] „Turėsime didelį konfliktą. Kaukazas, Jakutija, Tatarstanas.“ Rusijoje laukiama didelė audra  ()

Skelbiamas scenarijus Rusijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politologas Kirilas Sazonovas patikino, kad yra visos prielaidos Rusijos Federacijos žlugimui po V. Putino pasitraukimo. Tai bus įmanoma nesant įpėdinio ir Rusijos elito gretose kilus panikai.

Kirilo Sazonovo interviu „24 kanalui“ galite peržiūrėti „YouTube“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų savanoris išdėstė Rusijos perspektyvas po V. Putino mirties: „Man atrodo, kad kai V. Putinas mirs, ir aš tikiuosi, kad tai bus labai greitai, ir nebus iš karto parengto įpėdinio, tada turėsime didelį konfliktą tarp elito. Kaukazas, Jakutija, Tatarstanas. Toks scenarijus įmanomas, ir aš juo labai tikiu, nors suprantu, kad Putino aplinka taip pat svarsto šį scenarijų ir darys viską, kad jis neįvyktų.“

Kartu politologas pažymėjo: „Tai, kad V. Putinas atrodo pasitikintis savimi, yra toks dalykas, nes jo aplinka atrodo pasitikinti savimi. Po Kivos likvidavimo (geniali mūsų SBU operacija) ten, Rusijoje, prasidėjo panika, nes jie mato, kad ukrainiečių „baudžianti ranka“ juos pasivijo, ir pasivijo dar net nesibaigus karui. Šios panikos nuotaikos, man regis, labai smarkiai kenkia režimui. Putinas gali kiek nori kalbėti apie tai, kad viskas gerai, kad „specialioji operacija“ vyksta pagal planą, bet ne tik juodi maišai keliauja į Rusiją, ir pačioje Rusijoje juos pasiekia ukrainiečių kerštas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(168)
(3)
(165)

Komentarai ()